Fontos kérdés! Megéri lefeküdni másfél órára aludni? Vagy sem?
Figyelt kérdés
azért ez a kategória mert hajnali öt és összefolynak a betűk2014. jan. 29. 05:05
1/20 anonim válasza:
Attól függ kivel. Szóval a kategória rendben van. :)
2/20 A kérdező kommentje:
sajnos akivel lefeküdnék nincs most itt :D
2014. jan. 29. 05:27
3/20 anonim válasza:
Ha alszol,akkor miután felkelsz nagyon fogod magad szidni,viszont utána jobb lesz,mert ha nem alszol,akkor dél körül fogsz meghalni.
4/20 anonim válasza:
Talán.Bár én most keveset aludtam, mert kattog az agyam.
5/20 anonim válasza:
Sokkal fáradtabbnak érzem magam,ha minimálisat alszok,mint amikor egyáltalán nem.
Dél körül jól jöhet egy hideg vizes arcmosás.
6/20 anonim válasza:
Igen a hidegvizes arcmosás az jó lesz meg a két csuklódra is folyass hideg vizet ettől kicsit élénkebb leszel:-)
7/20 anonim válasza:
Nehogy lefeküdj!
Szarabb lesz...
8/20 anonim válasza:
nekem 2 óra a limit, ha az alá menne az alvási idő, akkor már nem alszom inkább
9/20 anonim válasza:
Én így vizsgaidőszakban állandóan 1-3 órákat aludtam, és hetek bírtam így dolgozni.
Szerintem 1,5 órával ellehet az ember egész nap, az igaz, hogy kelni nehéz.
Szép Álmokat!
10/20 anonim válasza:
Mara mar mindegy, de legközelebbre:
Többet ersz 20 perccel, mint masfel ora alvassal.
Ha bövebben erdekel, akkor ird be wiki keresöbe, hogy power napping.
20 perc pihentetöbb, mert masfel ora alatt a tested mar teljesen alvasra kapcsol es utana faradtabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!