Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Azt miért van, hogy mindig...

Azt miért van, hogy mindig nekem kell mindenkit keresni?

Figyelt kérdés

Kedves ember vagyok, nincs bennem rosszindulat, nem bántok meg senkit. Már évek óta az van, hogy mindig én keresek meg időnként emberkéket (főleg face-n a távolság miatt), ők maguktól nem keresnek engem. Aztán meg azt írják, hú de hiányzom, meg így meg úgy milyen jó volt régen ez és ez. De ha annyira kedvelnek, meg jó barátok voltunk, akkor maguktól miért nem jut eszükbe néha rámírni, vagy felhívni? Én is dolgozom, nem egész nap unalmamban cseverészésre vágyom. Mégis gondolok sok régi és jelenlegi barátra, ismerősre, akikre néha ráírok, hogy mi van velük, meg engem tényleg érdekel.

Miért mindig én kaparok mások után már évek óta, és énfelőlem miért nem érdeklődnek, ha állítólag annyira kedvelnek? Érti ezt valaki? Akkor árulja már el nekem, én is had tudjam, hogy mit csinálok rosszul.

Köszönöm.

2014. márc. 6. 08:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az utóbbi évtizedekben nagyon befelé fordult mindenki. Ha csak azt veszem, hogy 20-25 éve egymást érték a céges bulik, meg a baráti öösszejövetelek...

Mindenki tudott mindenkiről, ismertük egymás családját, gyerekeit, problémáit, szerelmi viszonyait. Mára ez teljesen elsikkadt, csak magának él mindenki.

2014. márc. 7. 07:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire kaptad meg a kérdésedre a választ az eddigiekből.

Amit én hozzá tudok tenni magam oldaláról az az, hogy az én ismerőseim beérik azzal, amit a Facebookon látnak. Azt hiszik még mindig külföldön élek, mert régi képeket posztolok.

Személyes kapcsolat nem kell nekik, csak akkor, ha valami nagy bánatuk van és akkor is én megyek hozzájuk. Nekem nincs családom, a barátok nekem mindig is sokat jelentettek.

Csakhogy az én barátaimnak már van családjuk, engem akkor találnak meg, ha a családdal gond van.

Nem hiszem, hogy bármit rosszul tennél. Te őszintén érdeklődsz és kötődsz olyan emberekhez, akik nem becsülnek meg, mert mást választottak maguknak.

Nekem ez picit olyan, mint egy viszonzatlan szerelem...

2018. jan. 5. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!