Kinek van igaza, kinek kellene engedni és keresni a másikat? Sok éves barátság kérdése.
Semmit. Volt egy barátnőd.
Idegeskedhetsz, de csak magaddal szúrsz ki.
úgy voltál vele vagy meg is mondtad neki hogy csak kölcsönbe adod? Mert ha ajándékba adtad akkor taplóság csak azért visszakérni mert neked most mégis szükséged van rá.
Ha viszont eleve úgy adtad oda(és ezt meg is említetted neki) hogy még lesz rá szükséged akkor meg neked van igazad.
Szerintem is attól függ, hogy az elején tisztáztátok-e a dolgokat. Ha úgy adtad, hogy kölcsönbe, akkor nagyon bunkón viselkednek. Ha nem mondtad, hogy vissza fogod kérni, akkor sem feltétlenül ez a módja a párbeszédnek, ahogy ők reagáltak, de tény, hogy nem illik ajándékot visszakérni.
(Előző terhességemnél az egyik akkori barátnőnek adtam egy nagyon szép márkás szövetkabátomat, mert úgy gondoltam, nekem már úgysem lesz jó. Fordult a helyzet, ő rendesen meghízott, én meg gyerek után szép vékony lettem, de nem akartam rákérdezni, mi van a kabáttal. Ha egyszer nekiadtam, akkor az ővé.Pedig annyira már nem szoros a barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!