Szívesen leveleznél, megismernél? Magányos vagy, nincs kivel beszélgetned? Barátra lenne szükséged?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok, Budapesten lakom és dolgozom. Korosztály: 25-30 év. Lakóhely: elsősorban Budapest, esetleg Pest megye. Szeretek utazni, kirándulni, sétálni. Várom jelentkezésedet. Üdvözlettel: Peti2014. febr. 13. 09:06
61/84 A kérdező kommentje:
#60. Honnan veszed, hogy nem vagyok higgadt? Attól, hogy keresek, még nyugodt vagyok.
2014. febr. 13. 10:42
62/84 A kérdező kommentje:
#59. Sajnos nem jött össze, van ilyen, de nagyon szeretném, ha megoldhatnám.
2014. febr. 13. 10:44
63/84 anonim válasza:
Hát azért nem szeretem mert itt már tönkre van menve minden. Innen aki tud elmenekül. Beállok én is a sorba.
64/84 A kérdező kommentje:
#63. Mi nem jó? Egy kicsit bővebben írj.
2014. febr. 13. 10:47
65/84 anonim válasza:
Csak rá kell nézni a városra. Sok depis, boldogtalan ember. sok kretén. Színesfémorientáltak zöme. Munkalehetőség nuku. Valamire használható szakképzés szintén. Omladozó külváros, lepusztult belváros. Az egész egy szellemváros. A nyugdíjasok, a gyerekek és a fekete sereg kivételével már semmi nincs itt csak a reménytelenség. Ez így elég bőséges válasz? :)
66/84 A kérdező kommentje:
Felvetődött bennem, hogy jó településre gondoltam....
Heves megye,vagy Zemplén?
2014. febr. 13. 10:58
68/84 anonim válasza:
Szia, Péter!
Nem rég költöztél Pestre, szereted a macskákat és Miskolcon jártál egy ideje...? Mert akkor szerintem ismerjük egymást :D
69/84 anonim válasza:
Ez egyre viccesebb kezd lenni gyerekek :D
70/84 A kérdező kommentje:
#68. Nem én vagyok az embered, de szívesen veszem, ha írsz még. Mindig is pesti voltam.
2014. febr. 13. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!