Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha megismernél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha megismernél egy fiút és ő már régebb óta tudja mi a neved, de te csak most tudtad meg ki ő?

Figyelt kérdés

pl nem kérdezné meg a neved hanem mondaná hogy "ugye te vagy a Kitti igaz?"

Azt gondolnád hogy kutakodott utánad és lehet hogy vmi őrült? vagy csak azt gondolnád hogy biztos fb-n látott?

2011. máj. 23. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:
velem sokszor van ilyen h kösszönek pl h szija és a nevem. és fogalmam sincs ki az még nem is láttam. :) van hogy megkérdezem honnan tudja a nevem vagy hogy csak visszaköszönök de ilyen kutatósra még sosem gondoltam:):D
2011. máj. 23. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne őrült? Lehet tetszettél neki, és van közös ismerősötök, és érdeklődött rólad...
2011. máj. 23. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Én arra gondolnék ,hogy az iwiwen látott mert valószínűleg sehol máshol nem láthatott ismerősein keresztül akik meséltek rólad meg hót ziher ,hogy nem ismerhet.

Kitti szerintem ne gondolj arra ,hogy aki tudja a neved az őrült.

2011. máj. 23. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az agyad nem dísznek van! HASZNÁLD! Valószínüleg tetszel a srácnak, és egy srác első dolga, ha tetszik neki egy lány, hogy megtudakolja valakitől a nevét.

Mellesleg miért lenne őrült, csak azért, mert tudja a neved?

2011. máj. 23. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Erre még sosem gondoltam.:)

Amikor még nem voltak közösségi oldalak, akkor a telefonszámomat is megszerezte mástól egy pasi, még ott se gondoltam, hogy őrült lenne, egyszerűen tetszettem neki.Ennyi, nincs mit túlbonyolítani...

2011. máj. 23. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:

velem is fordult már elő , hogy bizonyos társaságban elkezdtem beszélgetni ismeretlenekkel és ...

"jaja te vagy a ***** Pisti vágom, láttam a profilod fészbukon "

2011. máj. 24. 16:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem vok kitti és csak példaként hoztam fel ezt
2011. máj. 24. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Az senkinek nem jut eszébe, hogy talán mesélt már valaki róla ennek a srácnak, és a srác onnan tudja? Én is szoktam ilyet, ha olyan emberrel ismerkedek össze, akiről már hallottam... Ettől még nem tetszik nekem, és nem kutattam ki facebookon:D
2011. máj. 26. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-23 19:10

aztaQva`:))

2011. máj. 26. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!