Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha megismernél egy fiút és ő már régebb óta tudja mi a neved, de te csak most tudtad meg ki ő?
pl nem kérdezné meg a neved hanem mondaná hogy "ugye te vagy a Kitti igaz?"
Azt gondolnád hogy kutakodott utánad és lehet hogy vmi őrült? vagy csak azt gondolnád hogy biztos fb-n látott?
Én arra gondolnék ,hogy az iwiwen látott mert valószínűleg sehol máshol nem láthatott ismerősein keresztül akik meséltek rólad meg hót ziher ,hogy nem ismerhet.
Kitti szerintem ne gondolj arra ,hogy aki tudja a neved az őrült.
Kedves kérdező, az agyad nem dísznek van! HASZNÁLD! Valószínüleg tetszel a srácnak, és egy srác első dolga, ha tetszik neki egy lány, hogy megtudakolja valakitől a nevét.
Mellesleg miért lenne őrült, csak azért, mert tudja a neved?
Erre még sosem gondoltam.:)
Amikor még nem voltak közösségi oldalak, akkor a telefonszámomat is megszerezte mástól egy pasi, még ott se gondoltam, hogy őrült lenne, egyszerűen tetszettem neki.Ennyi, nincs mit túlbonyolítani...
velem is fordult már elő , hogy bizonyos társaságban elkezdtem beszélgetni ismeretlenekkel és ...
"jaja te vagy a ***** Pisti vágom, láttam a profilod fészbukon "
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-23 19:10
aztaQva`:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!