Szívesen leveleznél, megismernél? Magányos vagy, nincs kivel beszélgetned? Barátra lenne szükséged?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok, Budapesten lakom és dolgozom. Korosztály: 25-30 év. Lakóhely: elsősorban Budapest, esetleg Pest megye. Szeretek utazni, kirándulni, sétálni. Várom jelentkezésedet. Üdvözlettel: Peti2014. febr. 13. 09:06
51/84 A kérdező kommentje:
Hűha, jó sokat mész akkor. Mégis milyen irányban laksz?
2014. febr. 13. 10:27
52/84 anonim válasza:
Annyira nem vészes, amíg a pályán megy nem is áll meg. De majdnem két óra hossza így is. Autóval egy óra alatt meg lehetne járni. Északi irány. Ne írd le azt a települést amire gondolsz, bántja a szememet a látványa :)
53/84 A kérdező kommentje:
Hirtelen tippem sincs, mire gondolsz. Nem szereted a települést? Vonat megy oda?
2014. febr. 13. 10:34
55/84 anonim válasza:
Az nem kifejezés, hogy nem szeretem :)
56/84 A kérdező kommentje:
Van egy tippem most, ott voltam hétfőn délután.
Ez egy megérzés volt.
2014. febr. 13. 10:36
58/84 A kérdező kommentje:
Miért nem szereted?
2014. febr. 13. 10:39
59/84 anonim válasza:
Kérdező az elmúlt időben háromszor is feltetted ezt a kérdést. Mi az oka? Nem jön össze?
60/84 anonim válasza:
Látszik Petike, hogy még nem higgadtál le:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!