Szívesen leveleznél, megismernél? Magányos vagy, nincs kivel beszélgetned? Barátra lenne szükséged?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok, Budapesten lakom és dolgozom. Korosztály: 25-30 év. Lakóhely: elsősorban Budapest, esetleg Pest megye. Szeretek utazni, kirándulni, sétálni. Várom jelentkezésedet. Üdvözlettel: Peti2014. febr. 13. 09:06
11/84 A kérdező kommentje:
#3. Miből gondolod? Írj bátran.
2014. febr. 13. 09:45
12/84 anonim válasza:
Itt a leveled kérdező:
Miért vagy ilyen dühös?:D
Epedve várjuk a válaszod:D
13/84 A kérdező kommentje:
Én nem írtam, hogy dühös vagyok, ezt kérdezte Tőlem valaki.
Erre írtam, hogy miért lennék az?
2014. febr. 13. 09:47
14/84 anonim válasza:
És olyannal szóba állsz aki csak félig személyes barát, és nem mindennap bukkan fel Pesten?
15/84 anonim válasza:
13 Úgy tűnik, hogy robbanás közeli állapotban leledzel, a kérdésed kiírása alapján:D Kíváncsi voltam az okra:D
16/84 A kérdező kommentje:
#14. Írj többet, meglátjuk. A lehetőség adott.
2014. febr. 13. 09:49
17/84 anonim válasza:
57%-os látom te is elemedben vagy:D
18/84 anonim válasza:
Megszaladt a kezem a kedélyjavítóval :D
19/84 A kérdező kommentje:
#15. Szeretnék barátokat. Ennyire egyszerű.
2014. febr. 13. 09:51
20/84 anonim válasza:
Igazából tuti nem felelek meg a célra, mert annyira kevés időm van mikor ott vagyok, hogy nem tudok barátkozni :( De attól nem keseredek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!