Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ilyen egy barátno?...

Szerintetek ilyen egy barátno?! Bovebben lent!

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy kb 3 éve megismertem egy srácot, tok jóba voltunk, meg sokat jártunk ki.. Nagyon tetszett sot a mai napig tetszik. Pár napja koltozott vissza abba a városba ahol én lakok és a barátnom meg látta és egybol azt mondta hogy o "rámegy" meg hivjam el hetvegen bulizni hogy tudjon vele lenni stb...

Szerinem egy baratno nem csinalna ezt amikor tudja hogy tetszik nekem.. Vagy nem kellene ezen kiakadnom?

Igazabol semmit nem akarok a sractol mert baratom van, az a lenyeg hogy kikezd vele amikor tudja hogy mennyire odavoltam érte.. és egy baratnonek tabu lenne, vagy csak eltulzom?

2014. febr. 12. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem tudod, hogy miért zavar a dolog? Azért mert neked ez a srác jobban bejön, mint a saját pasid.
2014. febr. 12. 12:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Én csodálkozom azokon a válaszokon,hogy eltúlzod,mert nekem az összes ilyen "barátnő" rástartolt a pasimra.

De pár alkalomból tanultam.Nem adom ki,ki tetszik,kivel akarok összejönni és azóta minden össze is jön.

Azelőtt pedig az ilyen barátnő mindíg keresztbe tett.Most már nem tudnak,mert nincs info-juk a magánéletemről.

2014. febr. 12. 13:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Bocsesz,az utolsó mondatot kihagytam.Előző vagyok.

Barátod van?Akkor nem gondolod,hogy tőled pofátlanság,amit elvársz tőle?

Ő miért nem járhat vele?Az összes srác neked kell??Mégis ezt hogy gondolod???

2014. febr. 12. 13:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Úr isten utolsó :DD szeretem a barátomat, és az a másik srác csak tetszik, olyan elérhetetlen számomra.. és én milyen vagyok???:D nem is ismersz:D mellesleg ez a "barátno" k*urva sokszor keveri a szar mindenkinél folyton azt mondogatja hogy remeli szakitok a baratommal mert addig minden este azert fog imadkozni... és én milyen vagyok???:D szeretem a barátomat, már 3 éve egyutt vagyunk és sosem csaltam meg...
2014. febr. 12. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha tetszik neked az a srác és bele sem bírsz gondolni abba hogy más nővel lásd együtt, akkor az már régen gáz (már a mostani kapcsolatod szempontjából). Nagyon sokszor beleestem én is ebbe a hibába, ha a pároddal teljesen oké lenne minden, akkor nem érdekelne a másik fiú és az sem, hogy kavar-e vele a barátnőd, vagy sem.
2014. febr. 12. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát egy barátnő olyan sem ,mint te,hogy van barátja és a barátnője nem jöhet össze azokkal a fiúkkal,akik neki is tetszenek.
2014. febr. 12. 14:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Kavartál egy pasival aki egy éjszakás kalandokat keres, a barátnőd állításod szerint egy k..va, imádkozik, hogy neked rossz legyen, Te meg azon idegesíted magad a pasid mellett, hogy két ilyen főnyeremény összejön.

Hm...

Nyugodtan eltúlozhatod, pont illik a társaság színvonalába.

2014. febr. 12. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!