Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ilyen egy barátno?...

Szerintetek ilyen egy barátno?! Bovebben lent!

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy kb 3 éve megismertem egy srácot, tok jóba voltunk, meg sokat jártunk ki.. Nagyon tetszett sot a mai napig tetszik. Pár napja koltozott vissza abba a városba ahol én lakok és a barátnom meg látta és egybol azt mondta hogy o "rámegy" meg hivjam el hetvegen bulizni hogy tudjon vele lenni stb...

Szerinem egy baratno nem csinalna ezt amikor tudja hogy tetszik nekem.. Vagy nem kellene ezen kiakadnom?

Igazabol semmit nem akarok a sractol mert baratom van, az a lenyeg hogy kikezd vele amikor tudja hogy mennyire odavoltam érte.. és egy baratnonek tabu lenne, vagy csak eltulzom?

2014. febr. 12. 12:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Igen, eltúlozod.
2014. febr. 12. 12:21
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Eltulzod.

Van baratod, miert vagy feltekeny a baratnodre? Max akkor lehetne tabu, ha volt kapcsolatod a sraccal, de ezek szerint nem voltal eleg bator, hogy elmondd neki, hogy tetszik.

2014. febr. 12. 12:22
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

3 éve nem történt semmi a sráccal, sőt neked barátod van. Miért lenne gáz, ha a barátnőd összejönne vele? Attól, hogy neked tetszik, még lehet neki is és a barátnődnek is kapcsolata nem?

Teljesen más lenne a véleményem, ha te független lennél, és szerelmes ebbe a fiúba, vagy ha régebben kapcsolatban lettetek volna, de egyik sincs. Így szabad a pálya.

2014. febr. 12. 12:26
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

ha nem lenne senkid és komolyan érdekelne a srác, akkor lenne értelme ennek a kérdésnek

így, hogy van neked egy barátod és te magad is bevallod, hogy semmit sem szeretnél a sráctól, így már nem nagyon értem, hogy miért lenne a barátnődnek tabu

nem lehetsz ennyire önző, hogy miközben egy boldog párkapcsolatban élsz, elvárod hogy a barátnőd ne másszon rá arra aki tetszik... látod így is fel lehet fogni

2014. febr. 12. 12:27
 5/17 anonim ***** válasza:
Ez nagyon erdekes amugy. Nekem is van haverom es neha feltekeny vagyok ra ha lanyokrol van szo , de tudom h nekem o nem kell mint partner. De a baratnoim tiszteletben tartjak ha pl feltekeny vagyok rajuk ha a haverommal akarnanak kikezdeni ezert megbeszeltuk es nem kozelednek ugy hozza. De a megbeszelesben benne volt h ha tenyleg komolyan gondolja mem csak hulyiteni akarja a havert akkor persze nyugodtan menjem ra mert megertem es nem is akarok egyikojuknek sem rosszat. Van baratod . Nos errol en csak annyit tudok mondani h egy haverral felig olyan mintha jarnatok szonte mindent tudtok egymasrol nyiltak vagytok ezert is vonzodhatsz te is hozza. Ezt vegulis magadban kell eldontened h tenyleg csak barat vagy pedig " felsz " h ne rossz kapcsolatba kezdj . Pontosan nem tudom h irjam le de ugyanez van velem is , csak nekem nincs baratom de ezzel a srac haverommal 6 eve joban vagyunk ((: 18/L
2014. febr. 12. 12:28
 6/17 anonim ***** válasza:

Eltúlzod! Te nem akarsz tőle semmit, mert barátod van. Akkor miért ne próbálkozhatna nála a barátnőd?

Vagy ha annyira tetszik a srác, akkor miért valaki más a barátod?

Ha te ismerkednél, randizgatná a sráccal és úgy nyomulna rá a barátnőd, az lenne bunkóság.

De így? Nincs benne semmi rossz.

2014. febr. 12. 12:28
 7/17 anonim ***** válasza:
* rossz kapcsolatba kezdjen .
2014. febr. 12. 12:29
 8/17 A kérdező kommentje:

Csak csók volt koztunk :)

Nem tudom miért, de zavarna hogy ha osszejonne vele.

A srác csak egyéjszakás kalandokat keres, a csaj meg azt hiszi o megtudja változtatni..

De a csajnak minden héten más fiú tetszik..

En nem tudnam ezt csinlani hogy ratelepedek arra aki neki tetszik.. :)

2014. febr. 12. 12:30
 9/17 anonim ***** válasza:
Sztem elég ribi dolog, nálam pl. alapszabály hogy haver/barát nőjével vagy akár exével nem kezdek, tiszteletben tartottam mindig is ezt a dolgot, nálam ez tabu. 25/F
2014. febr. 12. 12:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is eltúlzod, de a te dolgod kivel barátkozol, ha neked ez nem elfogadható viselkedés, keress más barátnőt. Ha van pasid akkor egyébként érdemes lenne azzal foglalkozni, nem egy másikkal, ha pedig nem foglalkozol más fiúval, akkor nyugodtan kavarhat a barátnőd azzal akivel kedve van, még olyannal is aki neked régen tetszett.
2014. febr. 12. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!