Szerintetek ilyen egy barátno?! Bovebben lent!
Az a helyzet hogy kb 3 éve megismertem egy srácot, tok jóba voltunk, meg sokat jártunk ki.. Nagyon tetszett sot a mai napig tetszik. Pár napja koltozott vissza abba a városba ahol én lakok és a barátnom meg látta és egybol azt mondta hogy o "rámegy" meg hivjam el hetvegen bulizni hogy tudjon vele lenni stb...
Szerinem egy baratno nem csinalna ezt amikor tudja hogy tetszik nekem.. Vagy nem kellene ezen kiakadnom?
Igazabol semmit nem akarok a sractol mert baratom van, az a lenyeg hogy kikezd vele amikor tudja hogy mennyire odavoltam érte.. és egy baratnonek tabu lenne, vagy csak eltulzom?
Eltulzod.
Van baratod, miert vagy feltekeny a baratnodre? Max akkor lehetne tabu, ha volt kapcsolatod a sraccal, de ezek szerint nem voltal eleg bator, hogy elmondd neki, hogy tetszik.
3 éve nem történt semmi a sráccal, sőt neked barátod van. Miért lenne gáz, ha a barátnőd összejönne vele? Attól, hogy neked tetszik, még lehet neki is és a barátnődnek is kapcsolata nem?
Teljesen más lenne a véleményem, ha te független lennél, és szerelmes ebbe a fiúba, vagy ha régebben kapcsolatban lettetek volna, de egyik sincs. Így szabad a pálya.
ha nem lenne senkid és komolyan érdekelne a srác, akkor lenne értelme ennek a kérdésnek
így, hogy van neked egy barátod és te magad is bevallod, hogy semmit sem szeretnél a sráctól, így már nem nagyon értem, hogy miért lenne a barátnődnek tabu
nem lehetsz ennyire önző, hogy miközben egy boldog párkapcsolatban élsz, elvárod hogy a barátnőd ne másszon rá arra aki tetszik... látod így is fel lehet fogni
Eltúlzod! Te nem akarsz tőle semmit, mert barátod van. Akkor miért ne próbálkozhatna nála a barátnőd?
Vagy ha annyira tetszik a srác, akkor miért valaki más a barátod?
Ha te ismerkednél, randizgatná a sráccal és úgy nyomulna rá a barátnőd, az lenne bunkóság.
De így? Nincs benne semmi rossz.
Csak csók volt koztunk :)
Nem tudom miért, de zavarna hogy ha osszejonne vele.
A srác csak egyéjszakás kalandokat keres, a csaj meg azt hiszi o megtudja változtatni..
De a csajnak minden héten más fiú tetszik..
En nem tudnam ezt csinlani hogy ratelepedek arra aki neki tetszik.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!