Testvér, mint barát. Működhet?
Nálam így volt.A húgom volt a legjobb "barátnőm".Vagyis azt a szerepet töltötte be,mert nem volt 1 ember sem évekig akit egyáltalán barátnak hívhattam volna.
Nagyon jó volt minden,szorosabb lett a kapcsolatunk.
Viszont amikor elálltam dolgozni ott megismerkedtem egy lánnyal és hát barátnők lettünk,egyre többet jártam hozzá,meg mentünk ide-oda.Bevallom húgom egy cseppett hátrébb szorúlt.De megbeszéltem vele,hogy a kapcsolatunkon mit sem változtat,hogy lett egy barátnőm.Meg napi 24-be nem fogok itthon ülni.
Többet járok el,de ettől a kapcsolatom nem változik meg vele.
Sajnos annyira mélyen érintette,hogy nem szereti a barátnőmet,teszi a megjegyzéseket és szét akar minket szedni,mindig mondja hogy nem "illik" hozzám.Kicsit mások vagyunk barátnőmmel de teljesen jól elvagyok vele. Most már ő legjobb barátnőm,bármi van segít és fordítva is.
Húgomnak elmagyaráztam,hogy barátnő és testvér között van különbség.Nem ugyan az a kettő.Sajnos amióta eljárok barátnőmmel.Azóta a húgommal nem a régi a kapcsolatom :(
Viszont a barátnőmet sem akarom elveszteni,mert barátokra szüksége van az embernek.
Talán teljesen barátnak/barátnőnek tekinteni a testvért ezért rossz,mert ha az életedben megismersz egy embert aki a legjobb barátod lesz akkor a tesó elhanyagolva érezheti magát,féltékeny lesz és szét akarja szedni a barátságot.
Nálunk nagyon ez a helyzet,pedig most már kicsit többet vagyok itthon,vele.Barátnőmnek elmondtam a szitut.Azt mondja majd idővel megbékél.Csak olyan ez neki mintha "elveszett" volna.
Én tudom,hogy a státusza nem veszett el,csak nem érti meg sajnos,hogy attól mert van egy legjobb barátnőm őt még mindig ugyan úgy szeretem és mellette állok.Persze amikor fúrkálódik és teszi a megjegyzéseket akkor nem.
Az a baj,hogy kb akkor vesztette el a barátnőjét(kiderültek a csajról dolgok) amikor én össze ismerkedtem a barátnőmmel.Szóval lehet plusszba ez is rátesz.Mondtam neki,hogy ismerkedjen szerezzen barátnőt/bnőket és akkor velük fog foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!