Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, ha az egyik...

Mit tegyek, ha az egyik legjobb barátom teljesen kiszámíthatatlan? 20/F

Figyelt kérdés

Van egy lányosztálytársam, akit nagyon kedvelek, mint barátot, és sok mindent megbeszélünk egymással.

A gondom csak az, hogy a lány teljesen kiszámíthatatlan. Néha úgy beszél velem, hogy imád, meg nagyon jó velem beszélgetni, meg rám mindig számíthat, és van, hogy állandóan keresi a társaságom (nem csak a suliban, hanem mondjuk facebookon is).

Néha viszont úgy beszél velem, hogy megijedek. Teljesen normális kérdések esetén is nekem ugrik, hogy hülyeségeket beszélek, meg ne fárasszam őt ilyenekkel, meg elege van már az egészből. Pl. van, hogy tök jót beszélgetünk, és a végén megkérdezi, hogy "na, mehetek már?". Mintha kényszer lenne neki a társaságom.

Mi lehet az oka? Valami lelki probléma? Ez van, hogy naponta váltakozik nála, teljesen kiszámíthatatlan. Én nagyon szeretem tényleg, és ha jó hangulata van, a legjobb fej a világon, de amúgy kicsit ijesztő :/ Próbáltam már vele beszélni erről, de ő csak annyit mond, hogy Ő ilyen és kész! Ne erőltessem a dolgot? Hanyagoljam a témát? Vagy ti mit tennétek a helyemben?

2014. febr. 7. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán menstruál.
2014. febr. 10. 08:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Az a baja hogy még mindig nem dugtad meg
2014. febr. 10. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!