A legjobb barátom miért viselkedik így? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Nos, a legjobb barátom egy olyan emberrel szokott beszélgetni néha, akiről négyszemközt azt mondtuk egymásnak, hogy mennyire nem szeretjük a társaságát, utálunk a közelében lenni.Ez az ember folyton a barátomon akar csüngeni, a barátom pedig nem szól neki.A barátomat sem értem,miért beszél vele annyit, ha nekem négyszemközt azt mondta hogy nem szereti?2014. febr. 7. 14:38
1/1 anonim válasza:
Vigyázz, mert velem is ez volt, én nem tettem semmi de egy hónap múlva bejelentették, hogy ők legjobb barátok és én már csak a "felesleges harmadik" vagyok.A legjobb barátnőm 8 év barátságot dobott ki az ablakon, pedig ő is azt mondta hogy utálja azt a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!