A "legjobb" barátnőm az őrületbe kerget, mit tegyek?
Sziasztok! Az lenne a kérésem, ha tudtok segíteni adjatok tanácsokat egy magánügyben légyszi. A barátnőm (egyetemen,
22évesek vagyunk) nagyon idegesít, olyan dolgokat mond néha, h 1 perc alatt fel tud húzni, de nem akarok konfliktust, ezért nem is mondok semmit rá inkább. Már vannak olyan dolgok, amiket el se mondok neki pl. h elkezdtem fogyózni, vagy h befestetem a hajam, mert mindegyikben talál hibát és elkezdi fikázni, meg okoskodni kezd és a vége mindig az lesz, h mekkora gyökér vagyok... nagyon nem szeretnék erről vele beszélni, egy tapintatos módszer kéne, h néha leoltsam, de nemtudom hogyan kellene, mert ő az egyetlen barátnőm az egyetemen, viszont tényleg mindig csak kritizál engem, mondjuk nem bírom a kritikát valami jól, de ha igaza van az illetőnek, akkor elfogadom amit mond. Szóval nemtudom mit tegyek, mondom már nem is szivesen beszélek neki semmiről... annyira rosszindulatú tud lenni néha, meg sose látja a dolgokat pozitívan, én pedig mindig csak a jót nézem mindenben. Mindig letöri a kedvem. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!