Nektek van igaz barátotok?
Figyelt kérdés
Gimnazista lány vagyok, 17 éves, most vagy 11-es. Úgy érzem, hogy egyáltalán nincsenek barátaim :S Van egy-két barátnőm, akivel komolyabb dolgokról tudunk beszélgetni, vagy személyes gondokról, stb ... de mindig csalódnom kell valamelyikben :/ Egyik barátságom sem ég a maximális fokon, hogy együtt mennénk bulizni, pasiznánk, beszélgetnénk, lelkiznénk, vagy ilyenek. Mert igazság szerint nincs olyan sok közös pontunk, csak a suli :S
Ti hol találtátok meg az igazi barátotokat? Olyan elkeseredett vagyok :S Úgy érzem, hogy nem tartozom sehová :/
Előre is köszi!
17/L
2014. jan. 23. 15:36
4/13 anonim válasza:
Én évek óta érzem úgy hogy nem tartozom sehova de talán nem sokára rájövök:)
5/13 anonim válasza:
Nincs, de nem is hiányzik :D
22F
8/13 anonim válasza:
Nincs. Születésnapomon csak a szüleimtől kapok felköszöntést.
.
.
.
már nem igen érdekel...
9/13 anonim válasza:
Van rengeteg haverom de a barátaim egy kezemen meg tudom számolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!