Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szerezzem vissza tőle...

Hogyan szerezzem vissza tőle a pénzemet?

Figyelt kérdés
Van egy gyerek, aki nagyon jó barátom volt egészen mostanáig. Több mint fél éve adtam neki kölcsön pénzt, azóta nem tudja visszaadni mert minden pénzét magára költi. Ez abban merül ki, hogy mozizni, bulizni, és ruhákat vásárolni jár. Továbbá a heti többszörösséggel való gyors éttermekben evés sem hiányozhat a teendői közül. Egy szóval elszórja a pénzt amit megkeres. Ezekhez a kiadásokhoz képest nevetve ki tudná fizetni a tartozását, mert csak pár ezer forintról van szó. Azonban nekem az is számít, nem örökbe adtam neki régen. Hiába hívom telefonon, írok neki facebookon, semmit sem reagál. Hogyan szerezzem vissza a pénzemet? Megdöbbentő arra gondolnom, hogy mennyit változott a személyisége, és hogy valaha ő a barátom volt. Minden választ vagy segítséget szívesen fogadok!
2014. jan. 21. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
oda mesz hozzá, és megrángatod.
2014. jan. 21. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Vagy megvered és talán visszadja, vagy elfelejted és megtanulod hogy nem adunk kölcsön pénzt senkinek.

Én soha nem adok senkinek, boldogan élek!

2014. jan. 21. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Keresd meg személyesen és akkor nem tud elbújni.
2014. jan. 21. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!