Hogyan szerezzem vissza a vivre.hu webáruházból a pénzemet?
Figyelt kérdés
A terméket azonnal visszaküldtem (nem az volt a csomagban), a vételárat a cég viszont nem utalta vissza. Telefonon hazudoznak össze-vissza. Már több mint harminc napja megy a cirkusz.2014. jan. 20. 16:13
2/4 anonim válasza:
Én ügyvédi felszólító levelet küldtem!
Nem ennek a cégnek, hanem egy másik webáruháznak!
Vissza is utalták a kézbesítés utáni héten a pénzt!
3/4 Móczi Bettina válasza:
Én egy hónapja rendeltem tőlük, apró darabokra törve érkezett az áru, ezért visszaküldtem. A vételárat azóta sem utalták vissza, az e-mailjeimre nem válaszolnak, telefonon mellébeszélnek. Azt állítják, hogy a csomagot nem kapták meg, pedig én okirattal igazoltam a visszaküldést. A 30 napból öt van vissza, ha az is eredménytelenül telik el, a Fogyasztóvédelmi Hivatalhoz fordulok.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Visszakaptad végül a pénzt? Én jelenleg vagyok ebben a helyzetben és nem jutok túl az ügyfélszolgálaton, az árut nem találják, email-re nem válaszolnak. És sajnos egy 90ezer Ft-os kanapéról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!