Ha jobban megbízok egy szimpla barátnőmben, mint a legjobb barátnőmben, az már régen rossz?
van két barátnőm, mindkettőt ovis korom óta ismerem. ők is ismerik egymást, de nem beszélnek. nincs bajuk egymással csak egyszerűen nem barátnők, csak a szülinapjaimon látják egymást.
azt vettem észre mostanában, hogy a legjobb barátnőm (legyen K) társaságában már nem érzem jól magam... ha elmondok neki valamit, hogy ezt meg azt csináltam, és az neki nem tetszik, akkor csúnyán néz, forgatja a szemeit, alig mond rá valamit. van, hogy meg sem érti a problémáimat. volt, hogy a barátommal összevesztem és majdnem szakított velem, mondtam K-nak, erre ő csak annyit mondott, hogy nem biztos hogy szakít. ráadásul olyan hülye dolgai vannak, amik engem zavarnak, tudja is, de nem változtat rajta. (fél-1 órákat késik, miatta kerülök kellemetlen helyzetekbe és magyarázkodnom kell, r*bancoskodik)
viszont a másik barátnőmmel (legyen B) egy ideje nagyon jóban lettünk. nem beszélünk mindennap, mint K-val, és csak 2 hetente találkozunk, de akkor nagyon sokat beszélünk. elmondjuk egymásnak a titkainkat, az érzéseinket, és jobban is hasonlít rám, több a közös bennünk, mint K-val. a múltkor elmondtam neki egy-két olyan titkomat, amit eddig még soha senkinek, még K-nak sem. valahogy úgy éreztem, benne jobban megbízom, ő nem fog rosszat gondolni rólam, mert csináltam 1-2 hülyeséget. van, hogy ő sem mond túl sok tanácsot, de nála nem zavar, mert valahogy olyanok a pillantásai, hogy... nem tudom elmagyarázni :D a lényeg, hogy vele jobban érzem magam, benne jobban megbízom.
ez baj? mit gondoltok?
mindhárman 18 évesek vagyunk.
Bocsi, a mesét nem olvastam el, csak a kérdést.
A barát, az barát. A legjobb barát meg a legjobb barát. De a barátság nem azonos a hülyeséggel. Lehetek barátja egy megbízhatatlan link alaknak is. Az lenne a baj, ha nem tudnád, hogy milyen. Ha másnak gondolod, mint a valóságos énje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!