Milyen programnyelv, fejlesztőkörnyezet, adatbázis-kezelő a legjobb az ügyviteli programok készítéséhez? Nem drága megoldásokra gondolok, szimpla és hálózatos környezet is szóba jönne.
FreePascal/Lazarus ennél olcsóbb nincs (ingyenes)
2: akkor se, ha webszervert telepítek a gépre?
Az nem baj, ha nem teljesen ingyenes. De százezreket ne kelljen kiadni érte (pl. Delphi.), de azért korszerű is legyen.
Ha unalmadban akarsz ilyet csinálni, akkor java, vagy c# a legalkalmasabb, esetleg c++.
Ha éles környzetbe szánod, inkább fizess meg egy kész ügyviteli rendszert. Egy normálisan használható készítése szerintem meghaladja a képeségeidet (különben nem tettél volna fel ilyen kérdést).
"Egy normálisan használható készítése szerintem meghaladja a képeségeidet (különben nem tettél volna fel ilyen kérdést)."
Te bizonyára rendkívül okos ember lehetsz. Neked milyen rendszerben megírt programjaid vannak ebben a témakörben? Én már írtam több programot, de mar nagyon régen. Igazából újra belevágnék, csak napjainknak megfelelő rendszer érdekelne. Vagyis az, hogy a profik (Pl. TE is) hogyan csinálnak ma egy kisebb rendszert (nem integráltat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!