Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az egyetlen barátnőm utál....

Az egyetlen barátnőm utál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy olyan stilusban irok idonkent, ami ot bantja. Elismerem, neha tenyleg ez volt, foleg, hogy gyakran maganyosnak ereztem magam, mert o jobban elvolt a masik baratnojevel, mint velem.Pedig regen mindent 3-an csinaltunk. Irt egy nagyon hosszu szoveget, en talalkozni akartam vele,hogy megbeszeljuk, de nem akar. Rengeteget irtam neki, h mi lehet az oka az egesznek, hogy sajnalom, hogy hozzunk helyre mindent, hiszen minden baratsagban vannak zokkenok, de mindig csak elutasit. Azt mondja, sajnalja, de szerintem nem, kulonben megbocsatana. Meseltem neki a megbocsatas fontossagarol (kereszteny vagyok :) de nem erdekelte. Egyre durvabban fogalmaz, en meg erzem hogy lassan tonkremegyek, hiszen eddig is csak ra tamaszkodhattam... mostmar pedig egyedul vagyok. Szerintetek mit tegyek? :( 15/L
2014. jan. 3. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Már nem tehetsz semmit; elrontottad és nem tudja neked megbocsátani, most semmiképp, idővel talán, de most nem. Ne erőltesd a dolgot, mert csak rontasz a helyzeten. Tanulj a hibáidból és törekedj arra, hogy ne forduljanak elő többet. Szóval ideje új barátok után nézned és egy jó tanács, ne legyetek páratlanul, mert könnyen megesik az ilyesmi, hogy ketten sokkal jobb viszonyban lesznek egymással, mint a harmadikkal és csak sértődés lesz belőle, mint a te esetedben.
2014. jan. 3. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:
A 3as barátságok sohasem tartanak sokáig, mindig kiközösül valaki... amúgy szerintem is fontos a megbocsátás, én a legjobb barátnőmmel egyszer nagyon összevesztem, hónapokig nem beszéltünk, aztán egyszer amikor a buszon találkoztunk hirtelen 1 perc alatt kibékültünk és mindent elfelejtettünk, mintha mi sem történt volna. Amúgy jó lenne több barátot is szerezned hogy másra is számíthass :) Pl ha nem vagy a netes ismerkedés ellen én szívesen barátkoznék veled, meg úgy bárkivel :D ha van kedved beszélni velem írj rám :) 16/L
2014. jan. 3. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!