Az, hogy az emberek kivel barátkoznak, mennyire utal a jellemükre?
Meghatározó.
Te kikkel barátkozol?
Vagy inkább mi alapján?
Nem értek egyet, és legalapvetőbb cáfolatom az érdekbarátság. Amikor valaki valamilyen előny érdekében barátkozik valakivel.
Aztán vannak a rajongó-rajongott barátságok. Ahol a rajongó egyfajta példaképet lát a másikban és feltétel nélkül ragaszkodik hozzá. A rajongottnak meg tetszik a rajongás, ami bármire (ki)használható.
Vannak helyzet szülte barátságok is, amikor totál különböző emberek valamilyen élethelyzet folytán ugyanabban a cipőben találják magukat, és ez hozza össze őket.
Szerintem nem igazán utal a jellemükre :)
Én egy félénkebb lány vagyok mégis mindig nagyszájú,spontán,pörgős barátaim voltak,mert velük éreztem jól magam.
Munkahelyen ismertem meg egy lányt,hát eléggé különbözőek vagyunk külsőre,jellemben meg mindenhogyan,de olyan szinten megértjük egymást,hogy mi is csodálkoztunk,hogy egymásra találtunk.
Ő is nagyszájú,pörgős és olyan hogy mindig menne midenfelé,ezzel pedig engem kiszakít az unalmas életemből ami nagyon jó,mert eléggé otthon ülős típus vagyok.
Mondjuk van pár dolog ami összeköt minket ebben vagyunk hasonlóak.De amúgy sok mindenben különbözünk:)
Mondjuk biztos vannak olyanok akik ugyan olyan jellemű emberek a barátaik,de az nem mindig jó.
Erre van a mondás "Két dudás nem fér meg egy csárdában"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!