Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én vagyok lemaradva?

Én vagyok lemaradva?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar h mostanaba nincs egy normalis 15 eves akivel baratkozzni lehetne. Miert van az h ha mar gimis vagy akkor csak az ivasrol, pasizasrol, cigizesrol, szexrol szol minden? Az oke h neha elmennek a fiatalok bulizni nade h hetente seggreszegek es minden 2. Pasival smarolnak sztem kicsit tulzas! En vagyok lemaradott es gyerekes?

15L

2013. dec. 29. 23:46
 1/9 Łexiii válasza:
Én 15 lány vagyok és igaz ez a mai fiatalság...A lányok adják magukat, a fiúk meg kihasználják őket....Már 14 évesena lányok fele nem szűz...Szerintem ez nagyon gáz, de szerencsére nekem csak oylan barátaim vannak akik normálisak, és nem ilyenek..Keresgélj egy picit, és a sulidban biztos hogy van valaki oylan, akivel jól kijössz:)
2013. dec. 29. 23:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Ők vannak lemaradva és te vagy az "érettebb".

Te vagy az, aki nem követi a csordát, akinek vannak önálló gondolatai, aki nem hiszi el, hogy azt kell csinálni, amit a többség csinál.

Attól, hogy valamit sokan csinálnak, attól az még nem lesz jó.

Te többet akarsz érteni a világból, keresel benne valami értelmet; nem csoda, hogy nem elégít ki az a társaság, amiről mesélsz.

Akik csak szórakoznak, azok elveszítik magukat.

Akik csak a mámort keresik, azok sose fogják megérteni a világot, amiben élnek.

A mámor olyan, mint egy fátyol, ami elfedi a világ igazi arcát.

Légy büszke, hogy nem a mámor útját követed.

Légy türelmes, mert vannak még olyanok, akik hasonlóan gondolkodnak. Igaz, talán kevesebben, de vannak. Ha keresed, megtalálod az igazi társakat, mert ők is ugyanígy keresnek téged.

2013. dec. 30. 00:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ:) remelem talalok valakit aki hasonloangondolkodik:)
2013. dec. 30. 00:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Én pár évvel idősebb vagyok mint te, de már 14 évesen komolyan gondolkodtam, ha van kedved szívesen barátkozok:)
2013. dec. 30. 00:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Én meg egy bulizós, kicsapongó 15 éves vagyok, és szerintem betudom bizonyítani, hogy köztük is vannak kivételek. :)

Ha gondolod írj.

15/f

2013. dec. 30. 00:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze biztos vannak közöttük is normálisak de sajnos az én ismerőseim között nemigen találok ilyet:/ :)
2013. dec. 30. 01:00
 7/9 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy ne ítéld el őket egyből, különben sose találsz kivételt. :)
2013. dec. 30. 01:12
 8/9 A kérdező kommentje:
:))
2013. dec. 30. 01:22
 9/9 anonim ***** válasza:

olyan mértékben lehet h le vagy maradva h ez már 12 éveseknél is igy van, de azért szerintem nem kéne általánosítani, nem mindenki ilyen

15L

2014. jan. 1. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!