Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemaradva erzem magam. Segitseg!?
Figyelt kérdés
nem sokara 16 eves leszek,es meg nem volt baratom,de minden baratnomnek van es 0-24ben azt hallgatom hogy jajj a baratommal igy,a baratommal ugy,es lemaradva erzem magam. Egy sportos lany vagyok,es nagyon figyelek a kulsomre.sokan azt mondjak h szep vagxok de en nem erzem ugy.szoval nem igazan vagyok megelegedve magammal. 16 evesen 168 cm 56-57 kg sok? igazabol sok fiu irogat nekem,de en egyiktol se akarok semmit mert miert legyek egy olyan sraccal egyutt akit nem is szeretek?! segitsetek legyszi hogy mit csinaljak://2013. nov. 10. 13:50
3/9 A kérdező kommentje:
szerintem ez most hatalmas oltas volt es poensag :))) :DD
2013. nov. 10. 13:53
5/9 anonim válasza:
Nem vagy lemaradva semmiről, nem szorulsz segítségre. Tök normális vagy.
6/9 anonim válasza:
tessék találtam neked társat :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__503..
7/9 anonim válasza:
Figyelj, ez mindenkinél másképp alakul. Álltalában, azok az emberek, akik később kezdenek párkapcsolatokat, hűségesebbek, megértőbbek, tovább tart egy kapcsolatuk. Egyáltalán nem vagy elkésva. Te vágynál rá, hogy legyen barátod? Továbbá írtad, hogy nem vagy megelégedve magaddal, pedig ez nagy hiba. Kezd el elfogadni azt, amilyen vagy, mert akkor sokkal többen fognak irántad érdeklődni. És még annyit, hogy ne akard nagyon görcsösen azt, hogy legyen valakid. :))
8/9 anonim válasza:
Lemaradva? Alig 16 évesen?
Figyelj, nem kell mindig az agyatlan barátnőid után menni, mint a birka. Ennyi idősen ne is akarj barátot, se szexelni, legalább megóvod magad néhány csalódástól, és hogy esetleg kihasználnának. Ne cseszd el a fiatalkorod, és legfőképp ne akarj túl gyorsan felnőni. Az élet nagy sz*pás, lesz bőven időd felnőttként viselkedni benne, és megtapasztalni a pofára eséseket.
19 éves lány vagyok, sosem volt még barátom, akkor most akasszam fel magam?
9/9 anonim válasza:
légy türelemmel! egyébként ismerős a szitu! én is úgy éreztem, hogy le vagyok maradva...és szépen elkezdtem ismerkedni,amennyire csak tudtam. Végül bepótoltam a dolgokat,még 17 éves korom előtt éppen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!