Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem a páromat, mégse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a páromat, mégse érzem azt a felhőtlen boldogságot, miért lehet ez vagy mit tehetek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 15:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Újitani kellene a dolgokat.
2013. nov. 9. 15:53
 2/11 A kérdező kommentje:
De nem vagyunk olyan régtől együtt.. Csak pár hónapja..
2013. nov. 9. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert nem a megfelelő helyen és emberrel vagy.Már maga a kérdésed is azt mutatja, hogy érzed a problémát, de magadat próbálod győzködni.
2013. nov. 9. 15:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a hollywoody tündérmesékböl indulj ki! Felhőtlen boldogság nem is létezik és ember nem attól lesz boldog hogy van valamije..
2013. nov. 9. 15:59
 5/11 A kérdező kommentje:
De változhat ez még? Vagy tényleg nem mellette kellene lennem?
2013. nov. 9. 16:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Vagy mastol varod hogy potolja a sajat hianyossagodat. A felhotlen boldogsagnak csak egy resze a parkapcsolat. Rengeteg mas dolog is kell hozza.
2013. nov. 9. 16:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Az emberek 70%-a nem boldog, most miért gondolod, hogy neked feltétlen annak kéne lenned, csak úgy?
2013. nov. 9. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
5 Sajnos nem.
2013. nov. 9. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Ilyen típus vagy sajnos... Azért írom ezt, mivel én meg pont az ellenkeződ vagyok. Olyan, aki őrülten szerelmes tud lenni. Ez nagyon jó érzés. Viszont ha véget ér, nagyon fáj! Akkor is, ha én szakítok...
2013. nov. 9. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
verd ki a fejedbol a hulyesegedet toltsetek egyutt egy napot kettesben es ha akkor ez nem jon elo akkor nincs baj viszont ha ott is ezen kattogsz akkor gaz. nincs osszefuggesben ez esetleg azzal hogy volt parodra gondolsz meg vagy valami hasonlo amit eltudsz kepzelni? illetve szerintem azert kell adni idot egymasnak attol fugg mennyi az a par honap amiota egyutt vagytok?!
2013. nov. 9. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!