Szakításhoz milyen ötlet a Children of Distance - Nélküled annyira más című zenéjét elküldeni a volt párunknak?
Teljesen igaznak érzem, ami a zenében van, szinte szóról szóra, így legalább megtudná mit gondolok róla.
http://www.youtube.com/watch?v=27UK00PQarA

Kérdező, csak nem az a helyzet állt fönn, hogy annyira nincs érved arra, hogy miért jó ez az utolsó szar, hogy elkezdtél személyeskedni(de még ha ismernél ember, akkor is nagyon szar próbálkozás lenne egy ilyen -szarkasztikus idézőjel- "ellenérvet" felhozni a kis szánalmas dalocskád mellett).
Mondd már el, miért jó ez a zseniális zene? Mi az benne, ami miatt az egekbe lehet marasztalni? Mitől lesz jó egy zene?
Miért vagy ilyen gyökér a leírt kérdésben, és ezt utána miért próbálod egy ilyen elképesztően légbőlkapott, mérhetetlenül gyenge visszavágással ellensúlyozni?
Bocsánat, hogy ilyen kis antiszociális, embergyűlölő vagyok, de ezt hozta ki belőlem a karácsonyi hangulat.
egyedül nem jó ugye, oriza?
hallgasd meg sokszor a zenét, van üzenete, és nagyon jó, a youtube os hozzászólásokban nem ezt írják...de a te véleményed egy a sok száz közül...lehet itt az oldalon épp azok írtak, akiket a szakításhoz inkább a megbeszélést választják, de én a kapcsolatról semmit sem írtam, a milyenségéről, egész egyszerűen mint szakító zenét kérdeztem, ha neked nem tetszik szíved joga, de rengeteg embernek meg igen!!
na továbbii kellemes egyedüli gubafogyasztást:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!