Szerintetek jó ötlet lenne írni neki egy év után egy levet?
Igazából röviden annyi hogy mi már nem tartjuk a kapcsolatot egy éve,de nem telik el nap hogy ne gondolnék rá (én fiú ő lány),nem jártunk de nagyon szerettem csak sose tudtam neki elmondani és részben az én hibám is hogy már nem beszélünk pedig már előtte 4 éve ismertem.
Gondoltam írnék neki egy levelet amibe leírom hogy mit érzetem iránta és hogy nem tudom talán megnyugodjak végre és tovább tudjak lépni úgy érzem ez hiányzik..
Szerintetek elküldjem?
Felesleges.
Levél helyett inkább találkozz vele, és beszélgessetek. Egyből vallomást tenni nagy butaság. 2 okból is
Az egyik, hogyha van valakije vagy éppen fülig szerelmes valakibe, akkor a leveled semmit nem fog jelenteni neki, lehet gondolkodnia kell hogy ki is vagy.
A másik, hogy a lányoknak kell az udvarlás,a rajongás hogy érezze tényleg oda vannak érte.
A leveled csak egy vallomás lenne amivel nem tudna mit kezdeni.
Igen személyesen lenne a legjobb de már 1 éve ki is törölt az életéből.Haragszik.
És talán így le tudnám magamban zárni őt..
Haragszik?? Még 1 év után is? Akkor nagyon megsértődött valami miatt.
Ha gondolod írj neki, de ezzel csak magadat ámítod, de feltételezem hogy ezt tudod.
Én csak azért nem írnék, mert reménykednék abban hogy válaszol, hogy felveszi a kapcsolatot velem a levél után. Ha nem teszi meg, akkor még jobban fog a lelkem háborogni..
Gondold végig. Érdemes levelet írni? Ha igen akkor írd meg..
Köszönöm a válaszolóknak!
Utolsó:
Igazából ő törölt ki az ismerősei közül egy éve és azóta nem halottam semmit róla.
Igen igazad van nagy dilemma persze hazudnék ha nem reménykednék de ha nem ír legalább elmondtam neki amit el akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!