Mit vegyek/csináljak neki? Többit lent olvashatod!
Vannak ilyen oldalak a neten, amik kifejezetten képek előhívásával, illetve ajándéktárgyak készítésével foglalkoznak - ilyen oldalakon te magad megszerkesztheted a kiválasztott ajándékot (pl. bögre, puzzle, nagyított kép - falra akasztható, hűtőmágnes stb stb...), majd leküldik postán, ebben az esetben hozzá kell számolni a postaköltséget. Sajnos magyarországi weboldalt nemnagyon ismerek, mivel külföldön élek, ezért nemtudok példát felhozni :/ de nálunk nagy slágerek az ilyesfajta ajándékok. Ha nem akarsz sokat költeni, egy képkeret közös képpek meg egy csoki mindig nyerő. Vagy vehetsz neki cd-t a kedvenc együttesétől, vagy írtad, hogy szereti a mangákat (nemnagyon értek ehhez), de lehet, hogy találsz valami neki valót az egyik könyves üzletben. Én tavaly ugyanilyen helyzetben voltam, a barátnőm névnapján még mindig nem tudtam, mit vegyek neki, így hát elhívtam cukrászdába, és leszerveztem, hogy köszöntsék fel őt a pincérek :)
"Kissé depis" :D Nemtudom milyen ruhákat, ill. kiegészítőket hord, de egy nyaklánc vagy karkötő is jó lehet névnapra.
Nah, remélem tudtam segíteni, ha még eszembe jut valami más, akkor írok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!