Walking Dead fan-nak szülinapi ötlet számítógépen keresztül?
Figyelt kérdés
Egy baránőmnek ma van a születésnapja. Virtuálisan köszönteném fel, de az már unalmas hogy: boldog születésnapot. Szeretnék valami bónuszt, Nagyon nagy Walking Dead fan, ara gondoltam hogy nincs-e valamilyen olyan program, amivel csinálhatnék neki valamit, mindezt számítógépen keresztül. Segítsetek, kérlek!2013. szept. 29. 12:52
1/3 anonim válasza:
Én nem vagyok annyira otthon benne, de van olyan, amivel tudsz a képedből zombisat csinálni... Tehát olyasmire gondolok, hogy róla lementesz egy képet, és átszerkeszted zombinak :D Nézz utána!
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is golndtam, de sehol sem találom azt a programot :/
2013. szept. 29. 14:44
3/3 anonim válasza:
Potoshop-pal lehet. De azt Te egyedül sosem fogod megcsinálni, csak ha megtanulod magas szinten használni, ami nem pár nap. Meg kellene kérned egy olyan embert, aki nagyon ért hozzá. Ha nem ismersz ilyet, akkor egy grafikust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!