Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek szerintetek?

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel jóban voltunk a nyáron. 15 évesek vagyunk. Nyáron nagyon jól megvoltunk, leginkább facebookon tartjuk a kapcsolatot, de közel lakunk egymáshoz. De az iskola kezdetével megváltozott valamiért. Néha flegmán és bunkón írogat nekem. Egyre többet veszekedünk, de én szeretem őt. Tegnapelőtt kijelentettem neki egy vita során h 3hétig nem fogok írni neki, de tegnap írtam neki. Ő erre úgy megsértődött, hogy letiltott chatről. Aztán írt nekem a húga, hogy most ennyire vak vagyok-e, hogy nem látom h engem szeret a csaj. Utána azt mondta, hogy ezzel a tesójánál elszúrtam minden esélyemet, mert megutált engem. De én nem tudtam, hogy ő szeret. Mindig az exéről beszélt, és sose mutatott felém semmilyen érdeklődést nyár óta. Nem tudom, hogy mit tegyek. A csaj most egy ideig biztos nem lesz kíváncsi rám, pedig én szeretnék beszélgetni vele. Csak hát nem merek írni neki, mert akkor megint csak a vita lenne.

Ma is elkezdtem rajzolni, aztán valahogy őt sikerült lerajzolnom. Nem bírom kiverni a fejemből, nagyon fontos nekem. Mit tegyek?

2013. dec. 21. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is, próbálj meg élőben közeledni hozzá, mert Facen keresztül nem tudsz semmit csinálni.
2013. dec. 21. 12:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy most haragszik rám, és nagyon nem akar találkozni velem. Azzal meg nem érek sokat, ha az utcán látom őt, de nem szólíthatom le, mert a haverjai mindig körülötte vannak...
2013. dec. 21. 13:21
 3/3 anonim válasza:

Jellemző kapcsolat...

Megoldás:

Ha a facebook-on ismerkedtetek meg, akkor ott kell Tőle bocsánatot kérned, tapasztalatból tudom, hogy a mai lányoknál már nem igazán jön be az ha térden állsz előtte és úgy próbálsz valamit elérni.

Egyik nap majd mikor úgy érzed ki tudod önteni a szíved, az egészet összeírod és mikor megvan elküldöd Neki, akkor majd Ő visszaír, hogy megbocsátott-e vagy sem, de itt már elérted azt hogy írtok egymásnak tehát használod a fantáziád és megpróbálod a lehető legszebb szavakkal elérni hogy újra jóba legyetek :)

2014. jan. 4. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!