Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A lányok miért szeretnének...

A lányok miért szeretnének maguknak meleg barátot?

Figyelt kérdés
ma 16:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
45%
Hát nem nehéz kitalálni
ma 16:42
 2/24 anonim ***** válasza:
45%
Mi a jó abban hogy ezt havi 1x megkérdezed?
ma 16:44
 3/24 anonim ***** válasza:
78%
Lány vagyok, nem keresek meleg barátot.
ma 16:45
 4/24 anonim ***** válasza:
74%
Ezt a jelenséget még csak itt GYK-n hallottam és van olyan gyanúm, hogy csak tőled:D
ma 16:50
 5/24 anonim ***** válasza:
78%

Úgy fogalmaznék, hogy előnyben vannak a meleg pasik, mert ott fix az, hogy tényleg emberként, barátként vagyok kezelve. Röviden: nem vagyok a fantáziája játékszere és nem fogja bepróbálni magát nálam.

Sok ilyen barátság ment már tönkre...

Nekem az nem barát, aki csak fejben is recsizik rám vagy megfektet...

ma 16:54
 6/24 anonim ***** válasza:
32%
Azért mert a melegek női lélekkel, belsővel vannak ellátva és csak lányokkal tudnak barátkozni. Nem feltétlenül a játékszer miatt barátkoznak velük.
ma 17:05
 7/24 anonim ***** válasza:
86%
6-os, látszik, hogy nem igen ismered sem az embereket, sem azon belül a meleg faszikat. Vannak meleg faszik, akik sokkal férfiasabbak kivül, belül, mint hetero társaik. 🤣 Tudnék sztorizni.
ma 17:11
 8/24 anonim ***** válasza:

"6-os, látszik, hogy nem igen ismered sem az embereket, sem azon belül a meleg faszikat."

Ebben igazad van, nem ismerhetek mindenkit :)

ma 17:12
 9/24 anonim ***** válasza:
28%

Mert használhatják őket lelki szemetesládának, anélkül, hogy viszonzást várna a csávó, és imponál nekik, hogy mégis csak egy férfi van a közelükben.

Közvetlen környezetemben van is ilyenre példa. Mondjuk ott a csaj konkrétan belézúgott. :D Elég gáz a helyzet.

ma 17:16
 10/24 anonim ***** válasza:
23%
A meleg férfiak sokkal jobb barátok mint a nők.
ma 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!