Lehet fiú lány barátság?
Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 19:42
11/14 anonim válasza:
Utolsónak : Nos, mivel fiú és LÁNY barátságról van szó, ezért nyilván egy pasi NEM fogja megkérni a LÁNY barátját, hogy betonozzon vele... Mint ahogyan én sem kérem a fiú barátaimat, hogy szedjék ki a szemöldökömet, vagy lakkozzák ki a körmömet... Egy barátság nem csak ezekből a dolgokból áll... Rengeteg mindent segítettem már a fiú barátaimak és ők is nekem. És nem haverok vagyunk, hanem a legjobb BARÁTOK!
12/14 anonim válasza:
Jóvan,barátság nem az hogy hátba veregeted,meg megpuszilod mikor aranyos,hanem mikor baj van segit az ember,mármint nem olyan baj mikor odakell tartanod a zsebkendődet meghogy facebook-on kisirja a lelkét....jesszus...
13/14 anonim válasza:
Akkor lehetséges, ha egyiknek sem jön be a másik, egyik sem akar többet a másiktól. Ezt persze nem lehet első látásra megmondani. De így működik. Pl. ha teljesen más a szánere az illetőnek.
Nekem van egy ilyen barátságom, nagyon jól működik.
Egy másik hasonló viszont maga a pokol, mivel bejön a srác, szeretem, és így minden egyes érintésébe majd' belehalok.
Olyan fiúkkal, akik tőlem többet akartak, sosem maradtam barát, ők se akarták.
14/14 anonim válasza:
Igy a tiszta,vagy párkapcsolat és járás,vagy semmi de tényleg semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!