Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért értenek félre?

Miért értenek félre?

Figyelt kérdés
Alapvetően szívesen ismerkedem emberekkel, a való életben is, a neten is. Nem zárom ki a facebookos és bármilyen közösségi oldalon történő ismerkedést. Közvetlenül cseverészek azokkal akiket szimpatikusnak találok. Miért van az, hogy ezt pl az ellenkező nem tagjai sokszor félreértik? Végletekig menően nem vagyok személyeskedő, csak barátságos... Vagy ez már kizárandó ok? Van pár olyan ismeretségem akikkel igazán jó barátok lettünk pedig csak neten botlottunk egymásba. Ismertem meg már embert ilyen kérdezgetős oldalról is.. Manapság a közvetlenség miért hiba?

2013. nov. 27. 15:25
 1/5 anonim válasza:

Gondolom az ellenkező nem jelen esetben a férfi. (Ha nem akkor tárgytalan.. :D)

De azért ez ránk mégiscsak jobban jellemző. Szerintem az egész abból adódik, hogy a legtöbb srác nem érti a nőket, és persze genetika... nem mindenkinél, de úgy saccolom, hogy 10-ből kb 8-an vagy 9-en a nők barátkozását kizárólag párkapcsolati/szexuális közeledésnek vélik.

2013. nov. 27. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, az ellenkező nem kifejezés alatt jelenleg a férfiakra gondoltam. Csak valahogy kimaradt a dolog. :D Ez tényleg így lehet, mert hiába szimpatikus az adott emberke, volt olyan,akinél kifejtettem hogy barátkozó típus vagyok, nem párkapcsolati céllal ismerkedem, és utána hirtelen más lett, nem is érdekelte az egész. Én meg tudtam hogy egy értékes embert veszítek így, hiszen emberileg biztos jól kijöttünk volna hosszú távon.. Úgy érzem hogy félreértések nélkül ez már elképzelhetetlen. Vagy tévedek??
2013. nov. 27. 15:49
 3/5 anonim válasza:

nem hinném, hogy eképzelhetetlen, de azért közel van hozzá :D

Hallottam már olyan srácot, aki szerint a csajokkal semmi értelme haverkodni, igaz hogy az illető meglehetősen primitív volt.

2013. nov. 27. 17:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Bármilyen furcsa, én is hallottam már ilyet... Ennyi erővel a nők is mondhatnák ezt a pasikról... :D
2013. nov. 27. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert sokan inkább akarnak megdugni, mint barátkozni.

Nem hiba a közvetlenség, csak kell némi érzelmi intelligencia, hogy egy ellenkező neműben ne csak a nemi szervet lássák meg.

2013. nov. 27. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!