Jogosan kapta fel a vizet szerintetek? FONTOS!
Nagyon jó volt a kapcsolatom a barátnőmmel, ő volt az akivel mindent megbeszéltünk, mindent tudunk a másikról, stb.. Én egy ideje találkozgatok egy fiúval, pár napja együtt is vagyunk, és eljátszottam nem egyszer hogy lemondtam a vele megbeszélt találkozókat, és a sráccal voltam, néha szólt is érte hogy legalább lennék őszinte. Ma is ez volt, találkoztunk volna, lemondtam, és a srác meg a barátnőm ismerősök Facebookon, és a barátom ki tett egy képet velem, és a barátnőmnél betelt a pohár, azt mondta hogy neki ebből elege van, hogy nem vagyok vele őszinte, és ő, aki mindig mindenben mellettem állt ezt érdemli, és a rác engem nem egyszer átvert, ő mindig mellettem állt akkor is. Neki 3 hónapja ért véget egy több mint 2 éves párkapcsolata, akkor is lemondtam néha a találkozókat mikor padlón volt. Nem törölt, nem tiltott, csak azt mondta sírjak másnak a vállán ha megint csalódok, stb.. Jogos hogy ezen felkapta a vizet?
17L (A barátnőm 18)
Bocsi, de tudod, hogy mire épül egy kapcsolat jó esetben?
Nem, nem a facebook ismeretségre, hanem a kölcsönös bizalomra, és így a kölcsönös őszinteségre is.
Csak egy okot mondj, ami miatt úgy döntöttél, hogy nem leszel őszinte a barátnődhöz?
Kíváncsian várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!