Jogosan veszekszik velem a feleségem?
Magamra ismertem a feleségedben. Nagyon együtt érző nő, megérti és át tudja élni, mások nyomorúságos életét. Ez nagyon szép emberi tulajdonság. Viszont veled is egyet kell értenem. Azért mert rossz élete van nem muszáj szemetelnie. Sajnos, ha nem értenek a szép szóból muszáj erősebben fellépni, persze a trágár szavakat lehet mellőzni.
Neki is, neked is igazad van.
Legközelebb ne csinálj semmit, egyszerűen küldd ki a feleséged, hogy szedje össze a cigány asszony után a szemetet.
Nálunk is vannak ilyenek és nehogy azt higgyék itt az együtt érzőbb emberek, hogy ezt csak a legszegényebbek csinálják, akiknek nincs mit enni, vagy nem lenne hol dolgozni. Azok is, akiknek semmi szükségük nem lenne rá.
De még ha tényleg a szegénység visz is rá valakit, akkor se dobálja szét a más szemetét.
Szerintem neked van igazad, húzd be valahova a ház mellé a kukát, hogy ne férjenek hozzá vagy zárd el és csak akkor told ki amelyik nap jön a kukásautó.
Az nem normális dolog, hogy valakik más kukájában turkáljanak, egyébként sok nagyvárosban meg is van ez tiltva törvényileg.
Hát igen, a hajléktalanoknak nincs is jobb dolguk, minthogy maguk után rendet rakjanak. ;)
Persze, megértelek téged is, nálunk is szétrámolják és utána mehetünk pakolni...amit szó nélkül meg is teszünk. Szóval szerintem szólj neki, hogy mostantól ő a kukafelelős, és pakoljon utánuk ő.
Vagy megoldás lehet még, hogy olyan helyre teszitek a kukát, ahol nem lehet hozzáférni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!