Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Annyira szomorú vagyok, mit...

Annyira szomorú vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég veszítettem el a legjobb barátomat. Alig maradt barátom, az osztály nagyrésze már a tipikus cicababa (bocs a kifejezésért) és persze őket szépnek tartják. Én mindenki szerint csúnya vagyok, és kétségbe vagyok esve, hogy ezek szerint tényleg az vagyok. Eddig sem voltam beképzelt, de nem gondoltam volna, hogy szó szerint ronda lennék. Bár mindenkinek a tipikus "menő" sminkelt, buta lányok kellenek. Önbizalomhiányom van, ráadásul nincs kinek ezt elmondjam, így gondoltam kiírom itt, hogy levezessem a feszültséget.
2013. nov. 12. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
nem mindenkinek a kikent cicababák jönnek be, a férfiaknak biztosan nem,max a kisfiúknak. :)
2013. nov. 12. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogadni mernék, ha meglátnál egy ilyen cicababát a kiló festék nélkül, rögtön lenne önbizalmad....
2013. nov. 12. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ízlés kérdése:(
2013. nov. 12. 19:15
 4/4 anonim válasza:
Ha hiányzik a legjobb barátod,akkor szerezd vissza talán ő tusegíteni:) senki sem csúnya biztos azért mondják mert ők azok ne foglalkozz velük * tud segíteni tipp*:szerezz új barátokat ha kell másik osztályból :) vagy szerezd vissza a régi legjobb barátnődet :)
2013. nov. 12. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!