Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy csajszi, akivel nagyon jóban voltam évekig. E-mail, Face, vásárolgatás, felmentünk egymáshoz dumcsizni. Aztán nekem lett babám, de ugyanolyan jó maradt a viszonyunk. Egyszer csak mesélte, h terhes. Sokáig próbálkoztak, de úgy tűnik, összejött. Utána tök semleges dologról beszéltünk Face-n, amikor szó nélkül kilépett. ÍRtam neki, hova tűnt. Semmi... Írtam e-mail-t, Face üzit, semmi. Kb 1 hónap után írt, h szóba állok-e még vele. Válaszoltam, h aha, mizu? Erre nem válaszolt. ÍRtam neki újra, h mi van, miért csinálja ezt. Erre letörölt Face-ról. Na, erre megint írtam neki, h mi volt ez, ne játsszon, árulja már el, mi a baja, miért törölt. Egy rossz szót nem írtam neki, nem tudom, mi ez az egész. De semmi reakció.
Nagyon idegesít a dolog azon túl, h rosszul is esik, h minden szó nélkül törölt, egy betűt nem írt, mi baja van!
Ti mit tennétek? Hagynátok? Vagy írnátok neki?
Már nem nyomulok.
Csak az esik szarul, hogy azt sem tudom, mi a baja.
Na mindegy. Hagyom a fenébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!