Mit csinálok rosszúl? Min változtassak? Mit tegyek? :' (
"Szerintem az hogy valakinek van egy családja, nem jelenti hogy hanyagolni kéne a barátait."
Szerintem ez fordítva van, hogy ha: valakinek van egy barátja, nem azt jelenti, hogy hanyagolni kéne a családját! - a kettő együtt is működhet
Nagyon hasonló helyzetben vagyok, ugyanúgy egy közegben mozgunk mondjuk az én barátnőmnek nincs családja, csak egy párkapcsolat miatt hanyagol. Egy hónap nem a világ, de még most kéne finoman rávezetni, hogy azért a barátságot is ápolni kell és mindenkinek szüksége van rá. Én hónapokig hagytam a dolgot és szépen csendben őrlődtem mikor hónapok után, rengetegszeri alkalom után h lemondott szembesítettem vele, hogy ez így nem jó és neki is néha úgy kéne csinálnia mintha a barátja lennék. A fordított pszichológia nagyon működött nála, mert azóta egyszer sem keresett, mondjuk jobb is hogy kiderült ez.
Azért azt túlzásnak érzem, hogy egy hónapban 1-2 pár órás találka annak minősülne, hogy csak elveszi valaki idejét a családjától. Nincs gyerekem de vannak szüleim és addig képesek voltak fenntartani ilyen kapcsolatokat amíg fel nem nőttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!