Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nevetgélnek rajtam a...

Miért nevetgélnek rajtam a barátaim? Mindig amit én csinálok, mutatok, abból gúnyt űznek.

Figyelt kérdés

De nem durván, csak nevetgélnek rajta később is, felhozzák.

Mutatok nekik valami zenét, és jön a "Neked EZ tetszik? :O Érdekes... hahaha"

Mondok nekik egy film címet amit láttam és jó, és "ja az egy gagyi film. Neked meg tetszett?"

Vagy megbotlik a nyelvem, és félre mondok egy szót, egyből kitör belölük a röhögés.

De nem úgy nevetnek rajtam, mintha utálnának, ibkább ilyen erőltetetten.

Bármilyen filmet mondok, az esetek 70%ban az szerintük egy gáz film.

De ez van a zenével, vagy bármi mással.

Szóval nem megalázóan röhögnek ki, mint mikor 5 en körbe állják az embert aki elesett, és röhögnek, hanem ilyen erőltetetten.

Miért? Amikor megkérdezem őket mi a bajuk azzal a filmmel/zenével, dologgal, annyi a válaszuk, hogy "mert sz*r!"

2013. okt. 4. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert hülyék. Vannak ilyenek. Sokszor olvashatod itt gyik-en hogy mennyien írják, hogy teljesen mások mint a többiek, más dolgokat szeretnek stb.

De biztos van valami ami miatt viccesnek tartanak, a viselkedésed, kinézeted stb

Csak rajtad röhögnek, vagy maguk közt is csinálják?

2013. okt. 4. 13:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Egymás közt is, de nekem érzékletetik a legjobban. Pl egymás közt nem szólják le azt, hogy a másik milyen zenét szeret, vagy melyik film tetszik neki, arra is röhögnek, de inkább ilyen barátilag.
2013. okt. 4. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert mindig a leggyengébbet szívatják a legtöbbet.
2013. okt. 4. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!