Nicsenek barátaim! Mit tegyek?
20 éves lány vagyok és nincsenek barátaim,ismerőseim akikkel eltudnék menni moziba,sétálni,vásárolgatni vagy csak beülni valahova és beszélgetni. Ezálal állandóan itthon ülök és nem megyek sehova. Igaz hogy eléggé önbizalomhiáyos vagyok mert egy kicsit ducivagyok de ezen probálok változtatni. És nehezen nyilok meg az emberek elött, de már ezen is próbálok változtatni.
Lenne egy két ember akit megpróbálhatnák felkeresni hogy nincs-e kedve talizni, de az valószínű egy alkalom lenne mert nem egy környéken lakunk. Olyan emberekkel szeretnák ismerkedni akik itt a környéken laknak, hogy többen összeüljük beszélgetni meg ilyenek.
De hogyan ismerkedjek? Az a baj hogy itt a környéken nincs semmi. Egyedül nem mehetek ki az utcára és a szembejövö embert leszólítsam stb. meg nem vagyok azért az a fajta. Pedig olyan jó lenne valakivel valamit csinálni, aki hozná más barátait stb hogy több embert ismerjek meg.
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!