Leszek "közeli" barátaim a középiskolában?
Most kezdtem el a középiskolát, de nehezen jövök ki az emberekkel. Vannak lányok akikkel szünetben "beszélgetek" de nem is nevezném beszélgetésnek inkábbb hallgatom őket. Nehezen tudok megnyílni az embereknek. Úgy hogy a beszélgetésbe is ritkán tudok bele szólni. Van egy legjobb barátnőm de ő másik suliba ment. Félek, hogy vele is megszakad a kapcsolataom.vele álltalában heti 1x-2x találkozom. Na meg azért is megy nehezen az ismerkedés mert suli után délutánonként nem nagyon szoktam eljárni sehova. Álltalában haza jövök és vagy tanulok vagy a legjobb barátnőmmel beszélgetek. De félek, hogy ha ezen nem változtatok nem nagyon fogok megismerni új embereket.Meg az is tök rosszúl esik, hogy látom, hogy mások az osztályban mársi milyen jól ki jönnek egymással. Én meg sokszór csak nézem őket. Meg még az lenne a kérdésem, hogy szerintetek "ciki", hogy ha kevés barátom van? Vagy, hogy 15 évesen nem vagyok az a bulizós fajta? Vagy lehet, hogy már csak túlagonizálom az egészet? Kérlek segítsetek, mert mostanába állandóan ezek járnak a fejembe és emiatt sokszór rossz kedvem van/letört vagyok.
Előre is köszönöm.:)
fúúú nekem is ilyen volt, de csak az 1.-2. napon.láttam, hogy 1-2 emberke egy csomót röhög, meg dumál egész nap, én meg csak néha megszólalok, meg nézek ki magamból.amúgy nem baj ha nem vagy bulizós, én is 15 éves vagyok (fiú) de még nem vágyok semmi partyba, vagy...ilyen...diszkóba:D
ma már az osztályban mindenki (én is) beszél, röhög, csak kellet egy kis idő (4-5 nap)
egyszer menj be a suliba hogy ittál és akkor biztosan beszélgetni fogsz velük.
vagy menj el velük buliba és ott is biztos vagyok benne hogy beszélni fogtok. :)
nekem így sikerült beilleszkednem 9.be. meg szinte utána is minden osztályba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!