Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek barátaim?

Miért nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés
14/L. Én próbálok barátkozni az osztálytársaimmal, de ők nem foglalkoznak velem sosem. Max. annyira hozzám szólnak, hogy a házit elkérjék lemásolni. Igaz halk vagyok és visszahúzódó és nem beszélek csúnyán ahogy ők. Ez is lehet az oka annak hogy nem barátaim? De igazából, egy barátom sincs, más osztályból sem, sehonnan. Olyan magányosnak érzem magam. Tesóm sincs.
2013. okt. 2. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Új vagy a suliban?Jah,igen biztos a 9 et kezdted.Először keress 1,2 embert akikkel jóban vagy aztán kezdj a többiekkel is barátkozni szerintem...
2013. okt. 2. 20:35
 2/4 A kérdező kommentje:
1 lányosztálytársammal meg a nővérével szoktam beszélgetni néha.
2013. okt. 2. 20:36
 3/4 tompapaha válasza:
Én barátkozok veled ha gondolod. :)
2013. okt. 16. 10:24
 4/4 anonim válasza:
ugyanez:D sajnos nekem sincsenek barátaim. :( és annyira hiányolom, vagyis vannak csak velük NAGYON ritkán talélkozok a másikat, akivel gyakran azzal meg nem az igazi :( én is nagyon csendes vagyok és nem beszélek csúnyán. szóval nem vagy egyedül:))
2013. okt. 16. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!