Miért hanyagol el barátnőm?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel találkozni fogok és csak egy óra hosszára ér rá. Ő egyetemre jár egy másik városba ezért csak ritkán találkozunk. Az az érzésem, hogy már nem vagyok neki fontos amiért nem szakít rám több időt. Oké ha hazajön ott a családja is meg a többi barátnője is akikkel lennie kell. De azért jobb lett volna ha pl másfél vagy 2 órára ér rá.. 20/L2013. nov. 2. 09:15
1/1 anonim válasza:
Lehet hogy azért mert előre megmondja hogy mennyit ülhet, nem tudsz vele annyira közvetlen/laza(v nemtudom milyen szót használjak), szóval nem tudsz vele ugy beszélgetni mint máskor.Ilyenkor meg lehet hogy feszültebbek vagytok, nem tudtok rendesen komunikálni.Másik verzió: Túl sokat beszélsz, terheled a problémáiddal, de nem arra lenne szüksége egy fáradt nap után hogy más baját is halgassa.Esetleg hagyd hogy ő meséljen neked, mutasd ki hogy érdekel, adj neki rövid tanácsokat, és lehet hogy jobban fogja érezni magát hogy valakinek elmondja a dolgait, és el is felejti az időt.Elvégre ezért vannak a barátnők.Vagy menjetek el egy szorakozóhelyre, bowling, tennis, vagy valami olyan helyre amit szeret de közben tudtok beszélgetni is.Ha pedig nincs annyira szép idő elég ha teáztok valami kellemes helyen.Biztos jo kis beszélgetés alakul ki, és ha megkérdezi hogy veled mi van, mond el, de ne azt a fárasztó verziót.Csak elmondod a sztorit, tanácsot kérsz és minden oké lessz.Figyelj arra hogy ne unja a beszélgetést.De ha a halgatag tipus vagy aki alig beszél az is rossz lehet neki, hogy csak ő mesél.Én nem ismerlek, de szerintem el tudod tovább te is dönteni, mi a baj.Majd meglátod.Akármilyen is vagy a legfontosabb, hogy pozitivan hass rá. Mosolyogj, ne panaszból álljon minden mondatod, vigasztald meg, deritsd jobb kedvre, és akkor keresni fogja a társaságod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!