Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha ott vannak a haverok miért...

Ha ott vannak a haverok miért hanyagol?

Figyelt kérdés

Együtt dolgozunk, nem közvetlenül. Amikor hazamegy én akkor megyek be dolgozni, szóval nem sokat találkozunk, ritkán vagyunk együtt. Már elég rég tetszik, és most azt hittem, hogy én is neki. De amikor a folyosón összefutunk ott vannak a haverjai is akkor szinte alig köszön, van, hogy még el is fordul, de még aznap amikor találkozunk de már csak kettesben, akkor aranyosan köszön, még a nevem is kimondja. Megkérdez ezt azt. De máskor meg...

most akkor rosszul érzékelem, hogy én is szimpatikus vagyok neki, vagy szégyell nekem köszönni? Majd ha többet leszünk együtt megkérdezem, de nem értem miért lehet ez.

2013. okt. 27. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól még,hogy bír,mint embert,mint kollégát,vagy esetleg tetszel neki és szimpatikus vagy számára,nem feltétlenül biztos,hogy akar is tőled valamit,vagy a nőt látja benned.Az is lehet,hogy van valakije.Vagy téged is csak havernak tekint.Finoman puhatold ezt ki nála.
2013. okt. 27. 17:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Már kipuhatoltam :) Nincs barátnője, sőt elég rég volt már neki. Elég nagy csalódás érte állítólag. Azóta nem gyakran keresi lányok társaságát. Van egy közös barátnőnk. Neki elmondta, hogy nem mer bepróbálkozni senkinél, mert fél, hogy megint elpocsékolja az idejét és a lányét is.
2013. okt. 27. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!