Miért nincsenek fiú barátaim?
Ha új közösségbe kerülök, szinte mindig van fiú és lány is, akikkel jókat tudok beszélgetni. De egy idő után nekik már csak a lány része marad meg barátként; a srácok inkább a többi sráccal haverkodnak tovább, esetleg csinosabb lányokkal.
Ezt a kérdést nem úgy teszem fel, hogy a barátságnál többet is akarnék ezektől a fiúktól, csak szimplán fura, hogy az osztályból is ha kell valami (házi, dolgozatkérdések), akkor mindegyikőjük nyájas lesz. Ám ha én esetleg megkérdezném őket, hogy jönnek-e mondjuk ebédelni, akkor tágra nyílt szemekkel néznének rám, hogy mit akarok tőlük. Pedig az osztályban lévő szebb lányokkal együtt mennek koncertekre, bulikba, mozizni, még a csajokhoz is fölmennek (holott sok fiúnak van barátnője)...
Egyszerűen nem tudok találni olyan srácot, akivel lehetne hülyülni, beszélgetni, néha-néha programot csinálni - mintha egy barátnő lenne, csak fiúban. Vagy ez csak a vonzóbb lányoknak adatik meg? (Még egyszer kihangsúlyozom, barátságra gondolok, nem párkapcsolatra.)
16/L
Én srác létemre csak a csajokkal vagyok jóba, a fiúkkal nem jövök ki :)
Ha esetleg valakinek van kedve, szívesen barátkoznék vele :)
#3: Nem adok mínuszt. Normális hangnemben mondtál véleményt, akkor semmi okom nincs lepontozni. :)
#4: Kedvem éppen lenne, de sajnos nem nagyon vagyok híve az interneten ismerkedésnek (még csak barátkozás céljából sem)... :/
Köszönöm a válaszokat!
Valamilyen szinten megértelek, csak aztán sosem tudhatja az ember, hogy mit hagy ki egy ilyen ok miatt :/
Kitudja, lehet akár a legjobb barátodat, vagy pasidat (egyikkel se magamra gondolok), is neten ismernéd meg, ha nyitottabb lennél ilyen téren :)
Nade nem szólók bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!