Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek fiú barátaim?

Miért nincsenek fiú barátaim?

Figyelt kérdés

Ha új közösségbe kerülök, szinte mindig van fiú és lány is, akikkel jókat tudok beszélgetni. De egy idő után nekik már csak a lány része marad meg barátként; a srácok inkább a többi sráccal haverkodnak tovább, esetleg csinosabb lányokkal.

Ezt a kérdést nem úgy teszem fel, hogy a barátságnál többet is akarnék ezektől a fiúktól, csak szimplán fura, hogy az osztályból is ha kell valami (házi, dolgozatkérdések), akkor mindegyikőjük nyájas lesz. Ám ha én esetleg megkérdezném őket, hogy jönnek-e mondjuk ebédelni, akkor tágra nyílt szemekkel néznének rám, hogy mit akarok tőlük. Pedig az osztályban lévő szebb lányokkal együtt mennek koncertekre, bulikba, mozizni, még a csajokhoz is fölmennek (holott sok fiúnak van barátnője)...

Egyszerűen nem tudok találni olyan srácot, akivel lehetne hülyülni, beszélgetni, néha-néha programot csinálni - mintha egy barátnő lenne, csak fiúban. Vagy ez csak a vonzóbb lányoknak adatik meg? (Még egyszer kihangsúlyozom, barátságra gondolok, nem párkapcsolatra.)

16/L

2013. okt. 31. 20:20
 1/7 Angelik@ ***** válasza:
Nekem is volt ilyen problémám régen. Aztán megismertem a meleg fiúkat...:D Na őket imádom azóta is, nem nyomul rám, vannak közös témák és nagyon aranyosak. Nekem ez megfelelt.:)
2013. okt. 31. 20:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy meleg osztálytársam, vele jóban is vagyok, de ő az a feltűnősködő, be-nem-áll-a-szája típus, akiből a rosszabb napjaimon azonnal elegem van... :D
2013. okt. 31. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ... igen :/ sajnos .. (vagy nem sajnos) ez nagy általánosságban csak a "szép" lányoknak adatik meg... (lehet minuszolni mint ált. amikor megmondom az igazat egy-egy témánál :) )
2013. okt. 31. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Én srác létemre csak a csajokkal vagyok jóba, a fiúkkal nem jövök ki :)

Ha esetleg valakinek van kedve, szívesen barátkoznék vele :)

2013. okt. 31. 21:33
 5/7 A kérdező kommentje:

#3: Nem adok mínuszt. Normális hangnemben mondtál véleményt, akkor semmi okom nincs lepontozni. :)

#4: Kedvem éppen lenne, de sajnos nem nagyon vagyok híve az interneten ismerkedésnek (még csak barátkozás céljából sem)... :/

Köszönöm a válaszokat!

2013. nov. 1. 00:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten megértelek, csak aztán sosem tudhatja az ember, hogy mit hagy ki egy ilyen ok miatt :/

Kitudja, lehet akár a legjobb barátodat, vagy pasidat (egyikkel se magamra gondolok), is neten ismernéd meg, ha nyitottabb lennél ilyen téren :)

Nade nem szólók bele :)

2013. nov. 1. 11:15
 7/7 A kérdező kommentje:
#6: Ebben igazat adok neked, és nem is veszem beleszólásnak. Nyitott vagyok minden véleményre. :) Lehetséges, hogy a jövőben élni fogok a felkínált barátkozási lehetőségeddel, ha tényleg nem gond. :)
2013. nov. 1. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!