Én egy 13 éves lány vagyok, és nincsenek barátaim! Mit tegyek?
keress valami hobbit :)
egyébként a középiskola tényleg ezerszer jobb
Nekem sincs sok barátom.(3-4)
A többi nem a barátom max ismerősöm.
De a 3-4 közeli barátom bármikor,bármiben segítenek.Szerintem nem is kell ennél több igaz barát.Talán a legtöbb embernek nincs is igazi barátja csak ismerőseik.
Törekedj arra elsősorban, hogy egyedül is jól tudd magadat érezni.
Ez nagyon fontos!
Tanuld meg csak megfigyelni a körülötted lévő embereket.
Soha ne hasonlítgasd magadat másokhoz!Fogadd el magadat úgy ahogyan vagy mert úgy vagy tökéletes! És fogadd el azt is, hogy ők azért mondják amit mondanak, mert egyszerűen ilyen a hozzáállásuk.Ez téged ne zavarjon.Nem feltétlenül kell, hogy az osztálytársaid közül barátaid legyenek!Amennyiben lesznek az osztályodból, vagy bárhonnan barátaid, az jó!De ha nem lesznek, az is jó!Mert a szempontod mindig az legyen, hogy Te jól érezd magad a bőrödben!
Ne a másikat nézd!
Minél inkább szereted önmagadat, annál inkább szeretni fognak téged is.
Minél inkább tiszteled magadat, és jól elvagy egyedül is, annál inkább tisztelni fognak téged és szívesebben lesznek a közeledben.
Ha megtanulod egyedül is jól érezni magadat, szeretni magadat, elkezd megváltozni a kisugárzásod is.
Hiába gondolnak rondának, érzik, hogy valami megváltozott, és vonzódnak hozzád, még ha nem is tudják, hogy miért.
Ne akard, hogy barátaid legyenek.
Először fogadd el magadat, szeresd magadat, és a barátok idővel megjelennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!