Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én egy 13 éves lány vagyok,...

Szanika2000 kérdése:

Én egy 13 éves lány vagyok, és nincsenek barátaim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A suliban különcnek,butának,és rondának tartanak.Nagyon szeretnék barátkozni az osztálytársaimmal,de egyszerűen nem fogadnak be.Volt az osztályban egy barátom,de ők elköltöztek nagyon messze tőlem sajnos.Nagyon egyedül érzem magam!! Kérlek valami tanácsot adjatok! Nekem eddig azt mondák,javasolták,hogy középiskolában lehet megtalálni az igazi barátságot.

2013. okt. 24. 22:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat,ötleteket!Sok hasznát veszem!
2013. okt. 25. 17:56
 12/13 anonim válasza:
Én is ennyi idős vagyok..az osztályodba találj egy lányt aki nem túl pénzes de szeretnél olyan lenni mint ő,próbálkozz meg azzal hogy megtalálod hogy milyen ruha,haj,illik hozzád...és a legfontosabb: van amikor 1 barátnőddel vagy,akkor mindig add önmagad..ha meg a ''menőkkel'' akkor ha mondanak valamit akkor érts eggyet velük,és csendben próbálj bekapcsolódni a témába...
2013. okt. 26. 10:03
 13/13 anonim ***** válasza:

az utolsó válaszolóval abban egyetértek, hogy add önmagad, se soha senki kedvéért ne játszd meg magad...

legyen egyéniséged és állj ki magadért, ha az úgy nevezett "menők" nem állnak veled szóba, tegyél rájuk magasról

21 l

2013. okt. 26. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!