Megutálhatott az internetes haverom?
Régebben jókat beszélgettünk és gyakran, mostanában viszont minden fontosabb lett nálam, rám alig figyel ide, és általában már csak én irkálok ő meg válaszol, mondjuk nem 1-2 szóval de nem ír valami sok mindent már magától.
Mi lehet a baja, ha nem bántottam meg, bár néha kicsit szóltam be neki, de bocsánatot kértem, azt mondta mindig nem haragszik.
Miért nem akar már velem úgy irkálni mint régen?
Nekem is volt ilyen lehet, hogy valamivel le van kotve. En is szoktam ilyen helyzetben lenni olyankor hagyom, csinaljon amit akar majd megvarom mig o ir. Eddig mindig bevallt.
Ne aggodj, lehet nem tetszik neki, hogy mindig kerdezel. Kell keress valami temat, amirol beszelhettek es ne csak "kerdezz-felelos" legyen a beszelgetesetek hanem valami temaval kapcsolatos...pl egy regebbi emlek, vagy vicces helyzet vagy akarmi ami mind a kettotokhoz kapcsolodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!