Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megutálhatott az internetes...

Megutálhatott az internetes haverom?

Figyelt kérdés

Régebben jókat beszélgettünk és gyakran, mostanában viszont minden fontosabb lett nálam, rám alig figyel ide, és általában már csak én irkálok ő meg válaszol, mondjuk nem 1-2 szóval de nem ír valami sok mindent már magától.

Mi lehet a baja, ha nem bántottam meg, bár néha kicsit szóltam be neki, de bocsánatot kértem, azt mondta mindig nem haragszik.

Miért nem akar már velem úgy irkálni mint régen?

2013. okt. 29. 22:20
 1/2 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen lehet, hogy valamivel le van kotve. En is szoktam ilyen helyzetben lenni olyankor hagyom, csinaljon amit akar majd megvarom mig o ir. Eddig mindig bevallt.

Ne aggodj, lehet nem tetszik neki, hogy mindig kerdezel. Kell keress valami temat, amirol beszelhettek es ne csak "kerdezz-felelos" legyen a beszelgetesetek hanem valami temaval kapcsolatos...pl egy regebbi emlek, vagy vicces helyzet vagy akarmi ami mind a kettotokhoz kapcsolodik.

2013. okt. 29. 22:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Az internetes haverságos dolgok nagy része csak felületes és rövid ideig tart, ritka amikor csak internetes ismeret alapján valami szorosabb lesz. Ne emésszed magad emiatt.
2013. okt. 29. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!