Szerintetek internetes ismerősöktől felesleges elvárni, hogy úgy beszélgessenek velem, mint az élőbeli ismerőseikkel, szóban?
Figyelt kérdés
Interneten írásban lehet úgy beszélgetni, mint szóban? Olyan lazán, pörgősen, tartalmasan.2013. okt. 18. 18:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem és nem is tartom jónak, mert soha se tudod hogy ki ül a másik oldalon hogy valóban az e akinek mondja magát.
2/5 anonim válasza:
Hát mivel az internetes ismerőskel nem voltak közös emlékek, ezért sokkal nehezebb, de nem lehetetlen
3/5 anonim válasza:
Nekem sikerült. Van pár internetes barátom, akikből sokat már személyesen is megismertem.
4/5 anonim válasza:
Sok olyan internetes barátom van akikkel jól el tudok beszélgetni.
5/5 anonim válasza:
Sok internetes barátom van, de szerintem nem lehet igazán úgy beszélgetni velük, mint azokkal a barátokkal, akikkel jó esetben minden nap találkozunk. Az internetes barátokkal jobb esetben néha-néha találkozgatunk, de ritkán élik át velünk a rosszabb napokat, nem látják az arckifejezéseinket, nincs metakommunikáció. Így is lehet barátkozni, de nem lehet annyira megismerni az embert, és szerintem felesleges elvárni valakitől, aki jobbára a képernyő mögül beszél veled, hogy annyira megértsétek egymást, mint a valóságban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!