Mi az oka, hogy az internetes haverom az élőbeli haverjával szívesebben mikrofonozik skypen, mint velem?
Figyelt kérdés
Ha ő hívja rögtön megy is fel beszélgetni vele, nekem meg nem hajlandó, egyszer beszélgettem vele úgy, mostanában párszor mondtam, hogy jó lenne, de nem nagyon akar úgy veszem észre.
Pedig az élőbeli haverjával testközelből, szóban is tud beszélgetni, akkor miért akar skypen is inkább vele, miért szeret vele jobban mint velem?
Szerintetek nem jogos a "féltékenykedésem"?
2013. okt. 19. 11:51
1/2 anonim válasza:
Mert te csak egy távoli valaki vagy, akivel el tud lenni addig, amíg az igazi barátaival nem tud. Nyilván előtted állnak a sorban az igaz barátai, mint te, ne képzeld, hogy egyenrangú lennél velük.
2/2 anonim válasza:
Te csak a szamár vagy a ló helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!