Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi erről a helyzetről a...

Mi erről a helyzetről a véleményetek/gondolatotok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki általában tök rendes, a legjobb barátomnak tartom.Viszont vannak olyan pillanatok, amikor ugy érzem, hogy nem mindig foglalkozik velem,én pedig azt akarom hogy foglalkozzon.Szerintetek tényleg igaz barát-e aki nem minden pillanatban van ott velem, vagy csak rémképeket látok?Esetleg túl sok vagyok néha neki?

2013. okt. 26. 12:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Azt várom el tőle hogy olyannak fogadjon el amilyen vagyok,mindig őszinte legyen velem,álljon ki mellettem, ne beszéljen ki és mindig lehessen vele jókat dumálni és hülyéskedni :D.Mindig keresse a társaságomat és egyebek..eközött mindegyik teljesül, kivéve az utolsó mert valamikor ugy érzem mintha levegő lennék neki
2013. okt. 26. 14:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Második vagyok:

Van rajta kívül szabadidős programod, más barátod? Ha nincs, akkor az is baj lehet, hogy rajta kívül nincs más szórakozási lehetőséged vagy ami lefoglalna.

2013. okt. 26. 14:28
 13/21 A kérdező kommentje:
Kedves második!Van rajta kívül más barátom is, nemcsak ő az egyetlen "szórakozás". Lehet hogy egy kicsit túlreagáltam ezt a dolgot ki tudja.Arra gondoltok, ha mindig jönne hozzám dumálgatni meg minden akkor pincsikutya lenne?Igazából benne teljesen megbízok, eddig már számtalanszor kiállt mellettem meg hasonlók és ő is mondja hogy barátság stb jókat hülyéskedünk, dumálgatunk.Talán azt elfelejtettem mondani hogy fel nézek rá meg eléggé tisztelem is és őt tartom a legjobb barátomnak, elég hasonlóak vagyunk nem egy dologban.
2013. okt. 26. 14:43
 14/21 A kérdező kommentje:
Tudnátok ezzel kapcsolatba valamiféle tanácsot adni, hogy mi legyen, hogy csináljam jól a dolgokat hogy ne érjen véget a barátság?
2013. okt. 26. 14:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem értem minek kéne egyfolytában a társaságod keresnie! Jó persze kell lógni, de ez marhaság! Ezt felejtsd el! A barátság nem abból áll, hogy 1más nyakán csünngünk megállás nélkül! Ezt hidd el! Ő is nagy barátjának tart! Szóval nyugi! Nincs mitől félned! :)
2013. okt. 26. 18:53
 16/21 anonim ***** válasza:
felnézned rá/tisztelned NEM kell! Most amúgy komolyan nem tudod mi az a barátság! Mert nem tudod! Hihetetlen! :D
2013. okt. 26. 19:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. okt. 26. 19:08
 18/21 A kérdező kommentje:
felreértettél :D nem azért tisztelem nagyon mert a barátom és igenis tudom hogy miaz a barátság
2013. okt. 26. 19:20
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaidat.Szerintem a barátság egyik fő feltétele az, hogy tiszteljük egymást, legalábbis egy minimális szinten.Az hogy hány éves vagyok az mind1 de egyébként 15 :D
2013. okt. 26. 19:27
 20/21 anonim ***** válasza:
persze kell. atisztelet de nehogy már meghajolj előtte! meg szalutálj! de oké további sok sikert! :)
2013. okt. 26. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!