Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek erről a helyzetről mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek erről a helyzetről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nem voltam a legjobb társ a kapcsolatomban.Voltak hibáim,de a páromnak is,bár én nem foglalkoztam velük. Kijavítottam a hibáimat végre,mert nemrég azt mondta hogy nem szeret már,de megkértem adjon időt nekem. megadta,az idő lejárt néhány napja,de nem "dobott" (még). ma kérdeztem,hogy mégis akkor hogy állunk,nem döntött még. azt mondta nem akar olyan döntést hozni,amit később megbánhat. puszit ad,időnként megcsókol. sokkal több szabad teret adok neki,mint eddig. a legrosszabbra készülök,de reménykedem a legjobban,hogy velem marad. mi a véleményetek? van még benne érzés irányomban? nagyon félek,hogy elveszíthetem. :( egy életre megszerettem úgy érzem. Normális válaszokat kérek. köszönöm szépen!
2013. okt. 22. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodj meg. Idő kell hogy átgondolja az egészet. Hogy tud-e benned bízni még, tud-e szeretni, ahogy az elején. Ha te megtetted azt amit kellett, akkor várnod kell már csak. Éreztesd, hogy szereted őt, és elfogadod azt is, ha most neki itt a vége.
2013. okt. 22. 19:38
 2/12 A kérdező kommentje:
mondtam neki,hogy belehalnék ha elveszíteném,de ne gondoljon arra,hogy magamban tennék kárt. nem nyaggatom ezzel,és tartom amit megigértem. a hibáimat nem engedem visszatérni. :) köszi a választ! szurkolj. őszintén érzek! sosem bántottam fizikailag,és sosem csaltam meg. amikor velem van próbálom vidámmá tenni,és gyengéd vagyok vele nagyon nagyon. :) remélem sikerül. szeretnék babát is....
2013. okt. 22. 19:43
 3/12 A kérdező kommentje:
tudja hogy nehezen de eltudnám engedni.
2013. okt. 22. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Mennyi idősök vagytok? S mióta vagytok együtt? Te hogyan látod, képes elfogadni téged, képes szeretni?
2013. okt. 23. 11:51
 5/12 A kérdező kommentje:
van köztünk kor 9 év külömbség. de annak nem tulajdonítok szerepet. 4 éve vagyunk együtt lassan. őszintén. nem tudom. :(
2013. okt. 23. 14:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát az azért nagy idő...Remélem minden jó lesz és együtt maradtok! :) Majd irj mi történt ha gondolod :)
2013. okt. 23. 20:02
 7/12 A kérdező kommentje:
megírom. tudod az a tipus vagyok,akinek ugymond időnként a lányok "udvaroltak". Mert bár alacsony vagyok,de szerintük helyes,és jól kisportolt,kicsit kigyúrt. mégis a szivem olyan mint egy galambé. egy életre választok társat. ha pedig elvesztem,akkor gubbasztok,nem eszek nem iszok.... haldoklik a szivem. :(
2013. okt. 23. 20:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hisz te szereted. De egyet tudj. Ha mégsem tudná tovább folytatni, akkor fogadd el, hogy talán mégsem egymásnak lettetek teremtve, meg nem voltatok véletlenek egymásnak. Oka volt. Gondold át mi minden jó történt veled, mit tanultál belőle stb...De remélem menthető a helyzet :) Szívből kívánom, hogy sikerüljön helyrehozni!
2013. okt. 23. 20:48
 9/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm! küzdök szelíden érte. de nem tudja még mit akar. azt mondja hogy nem tudja hogy döntsön,mert lehet később megbánná a döntését.
2013. okt. 23. 21:07
 10/12 A kérdező kommentje:
sehogy nem tudom elfogadni az elvesztését. :(
2013. okt. 23. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!